Wpis z mikrobloga

Jak zwrócisz uwagę na paragon wystawiany przez Pizzerie, to jest na nim pełna kwota. Więc płacą nawet VAT od wartości kuponu, choć mogliby tego nie robić.
@TheArt: Jeśli chcesz się wypowiadać w jakimś temacie i zarzucać ludziom, że nie wiedzą, jak coś działa, to wypadałoby przynajmniej samemu dowiedzieć się, jak to działa.

Rozliczenie faktur.
Każdy restaurator ma możliwość wybrania jak często chce być rozliczany. Możliwe jest rozliczenie: jeden bądź dwa razy w miesiącu.
W przypadku rozliczenia 1 raz w miesiącu:
Długość okresu rozliczeniowego: od 1 do ostatniego dnia miesiąca.
Termin wystawienia faktury: w ciągu 7 dni od
@semperfidelis: doskonale wiem jak to działa, napisała Ci też Aga jak to działa ale Ty dalej swoje. Przyjmij wiec do wiadomosci że Pyszne czy Pizzaportal a wczesniej Foodpanda to REKLAMA dla pizzerii, dodatkowy kanał dystrybucji za który PŁACĄ PROWIZJE OD KAŻDEJ SPRZEDANEJ SZTUKI, dlatego wiele pizzerii tam nie znajdziesz. A po co spamujesz tag tym wyżej to nie wiem, przecież wkleiłeś coś co potwierdza moje słowa. Widać za dużo fastfooda.
@TheArt: Ja #!$%@?ę, jesteś tak głupi, czy tylko udajesz? Weź przeczytaj co napisałem w całym wątku, ok?

Masz wielkimi literami, może dotrze.
PIZZERIA DOSTAJE PEŁNĄ KWOTĘ ZAMÓWIENIA W MOMENCIE PŁATNOŚCI (online lub gotówka (chyba nie sądzisz, że jeśli wybierzesz płatność gotówką, to kierowca jedzie z Lublina do Poznania oddać część wpłaty za pizzę, jako prowizję).
NASTĘPNIE NADCHODZI ROZLICZENIE Z PIZZAPORTAL I PIZZERIA PŁACI PROWIZJĘ ZA ZAMÓWIENIA.

A tutaj masz krok po
@semperfidelis: nie mam pytań, serio za dużo fast fooda, co za różnica tepaku czy wyplaci od razu czy nawet za 10 lat jak i tak będzie potrącone, a jak wyplaci i przepije to bedzie mial do zaplaty, simply

Kazdy sklep tez dostaje pelna kwote jak placisz za bulke, co nie oznacza ze ich zarobek to pelna kwota, wez sie juz nie osmieszaj, gimbaza detected
@TheArt: Przecież potwierdziłem to już dawno, że płaci prowizję, a Ty się po tygodniu #!$%@?. 2 razy mówiłem Ci, że płaci prowizję, a Ty dalej się #!$%@?. Więc o #!$%@? Ci chodzi? Nie wiem. Odłóż narkotyki, dobrze Ci to zrobi. I jeszcze to 40%.
@semperfidelis: mam restauracje i chcialem wspolpracowac z foodpanda ale sie nie oplacalo tyle Ci powiem, wiec nie wierz w to ze kupony daje nam PizzaPortal, Pyszne czy teraz modne Allegro, za wszystko placi przedsiebiorca ktory z tych portali korzysta, to bez znaczenia czy na subkonto dostaniesz 20zl za pizze skoro za miesiac dostaniesz 10zl do zaplaty, i powtarzam kuponow nie daja posrednicy
@TheArt: lol. Przeczytaj pytanie autora wpisu. Potem przeczytaj komentarze. Potem przeczytaj o co Ty się #!$%@?łeś. A następnie idź otwórz piwo i spędź ten czas lepiej, niż pisząc to samo, co pisałem tydzień temu.

Pizzaportal pobiera, bodajże, max. 20% - może zainteresuj się współpracą z nimi - być może wynegocjujesz coś ciekawego.