Wpis z mikrobloga

@MrDerinq: najgorsza rzecz na świecie to przechodzić grę trzeci raz i mieć ją #!$%@?ą w tym samym momencie- mianowicie przejściu do czerwonego lasu.
Dosłownie, za czwartym przechodzeniem gry od nowa przestało mnie permanetnie stamtąd #!$%@?ć.
Oczywiście w każdym innym losowym miejscu robiła to nieważne ile razy bym resetował przechodzenie jej.
@STA1KERpl: Na szczęście CS dopiero zaczynam (katakumby w Agropromie) i pomijając przeładowywanie przez NPC strzelby jak karabinu (xD) nie zalicza mi questów pobocznych przez co muszę je robić 5 razy i tak dalej
@STA1KERpl: Mi crashowało tylko i wyłącznie po wejściu do Limańska, ale rozwiązaniem było pobiegnięcie szybko na przód po wejściu i zabicie kilku przeciwników. Mod complete i jakiś dodatkowy na ładniejszy wygląd. Ale bugów z zadaniami miałem co niemiara.
@MrDerinq: CS jest #!$%@?ą grą (pod względem technicznym) na #!$%@? silniku. Sami twórcy przyznali że to był nie do końca udany eksperyment, głównie wojny frakcji i całe związane z tym AI/A-Life się bugują przez co usunęli to całkowicie w CoP. Jak chcesz w to grać to licz się z losowymi crashami i bugami, mody nie pomogą, co najwyżej dodadzą nowe bugi i więcej crashy.
@Nasu: ja za to nie pamiętam problemów z zadaniami- może wcale ich nie było, albo było mało, ew. były nic nie znaczące. A #!$%@?ło mnie z gry czasem i kilka razy na godzinę. A czasem po 4 ani razu.