Aktywne Wpisy
RicoElectrico +149
#niebieskiepaski #medycyna #rak
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
back_to_my_place +235
Wam też się nagle wyświetliły stare powiadomienia? #wykop
Co jutro robić? Jechać z #rozowypasek tak 6-7/10 (#tfongf) do #poznan na jakiśtam festiwal dronów czy z dobrymi kumplami imprezować od 15? Żadno nie chce odpuścić.
Drony 1 : Reset 0
Ewentualnie wrócić z dronów i imprezować.... Drony 1 : Reset 1
Za bytność na dronach moze byc profit po imprezie... Kumple zrozumieją ze drony spoko... Różowy zrozumie ze impreza bo był na dronach.... :D
@motorade: Przegrasz gdy pozwolisz ludziom wejść sobie na głowę. Nie podejmuj decyzji tylko dlatego by kogoś zadowolić, wybierz to co Tobie bardziej odpowiada. A jeśli ktoś z tego powodu się na Ciebie obrazi - trudno, jego strata ;)
1) "Michał Białek kończył nocną zmianę w serwerowni Wykopu"
2) Elfik.jpg