Wpis z mikrobloga

@Reinspired: Moim zdaniem to on się na siłę pcha na wózek. Tylko #kalistenika tu wchodzi w grę. Tak tak zaraz zostanę dojechany przez pożeraczy różnych masgajnerow i innych wynalazków ale taka prawda. Sprawność człowieka ćwiczącego z własną masą ciała a sprawność napompowanego dyzia z siłki to niebo i ziemia
  • Odpowiedz
@xXx_MLG_NoSc0p3R_xXx: Jasne, że tak ale po urazie kręgosłupa n-----------e ciężarami po 200kg dokładnie oddaje to co większość jego podobnych ma w mózgu. Przeczytaj sobie życiorys Bruce Lee i o tym jak się wyleczył gdy p--------ł mu kręgosłup przy ćwiczeniu pleców z ciężarami. I taki chuchrak jakby wpadł do was na pszyre to by was pozamiatał jak dzieci. No ale on trenował tylko jakąś kalistenikę. @Slith:
  • Odpowiedz
@Slith: Tak tylko poco komu wielkość jak nie może się ruszać? Niewielu jest takich jak Alex Viada no ale to jest robot nie człowiek. Niech sobie nawet tonę podnosi. Dodałeś wpis ja komentarz i tyle sprawa zakończona. Życzę miłego weekendu.
  • Odpowiedz
@Reinspired: Jasne, ciekawe czemu fizjoterapeuta na wszystkie problemy jakie miałem zalecał tylko kalistenikę. Pewnie sie nie znał. Srogo to masz n------e w głowie. Powiedz, że jeszcze jest do wszystkiego niezbędny Ci pas i jebne ze śmiechu. Spędziłem troche czasu na siłowni i wiem co sie dzieje z ciałem a szczególnie ze stawami. Nie mowię o kręgosłupie podczas przysiadów ze sztanga na barkach. I jeszcze doktor z Lublina weź mnie k---a
  • Odpowiedz