Wpis z mikrobloga

@kawaiimaid666: Na utp usos nie funkcjonuje. Tzn. jest (właściwie nie usos a bazus), ale nie ma takich jazd jak na ukw czy umk że trzeba się zapisywać na zajęcia na usosie i czatować odświeżając. Na bazusie ogarnia się tylko finanse i można sprawdzić oceny jak już wykładowcom będzie chciało się je przepisać.
@severian: pocieszyłeś mnie, bo mam już plan i za nic nie czaję czemu miałabym się jeszcze zapisywać na zajęcia jak praktycznie nie ma większego wyboru. Dodatkowo będę miała indeks i kartę obiegową, więc nie czaję po co jeszcze coś dodatkowo
@Lubiemaliny: no właśnie jest info na stronie, że od któregoś marca stronka jest w naprawie
@lazer: @Mam_na_imie_czosnek: @llllllll: @Lajz: taki system byłby świetny i trochę się
@Dipolarny: słyszałam, że brakuje miejsc na przedmiotach, trzeba o 5 czy 6 odświeżać, żeby jak najszybciej się zapisać na jakiś przedmiot, że często serwery nie wytrzymują. Przerażają mnie takie rzeczy, bo na mojej poprzedniej uczelni to trzeba było się zapisać tylko na przedmioty do wyboru, gdzie nie było problemów z niczym, bo szły listy na karteczkach i tyle.
@Krunhy: nie mam loginu ani hasła (w teorii mają przyjść mailem do 30.09), więc nie zobaczę nic oprócz "Trwają prace mające na celu weryfikację wszystkich danych finansowych.(...)" :< ale jeśli u ciebie działa, to już się mniej boję przyszłości :D
@kawaiimaid666: Jest logowanie na niektóre zajęcia na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy" to prawda. Z zawieszaniem się serwera chyba nigdy nie miałem problemu przez 3 lata, no ale może faktycznie takie historię się dzieją. Jak jest to zapisywanie to masz taką namiastkę mirko, tutaj jednym kliknięciem dodajesz kilka plusów a tam kilka osób ( ͡º ͜ʖ͡º).
Usos i tak wymięta przy dziekanacie :D.