Aktywne Wpisy
Kto pamięta plusuje!
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego spotify ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie.
#internet #technologia #nostalgia
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego spotify ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie.
#internet #technologia #nostalgia
ONVIF +277
Jakiś czas temu jadąc samochodem prawie rozjechałem kociaka który o 4:00 był na środku ulicy. Mokry, ubłocony i wychudzony. Mimo, ze nigdy jakoś za kotami nie przepadałem to wziąłem go do domu, żona go ogarnęła, zawiozła do weterynarza i daliśmy info po znajomych, że mamy kotka do oddania. Jakoś tak się złożyło, że akurat nikt nie chciał, do schroniska też jakoś nastroju nie było żeby go oddać.
Tak dorobiłem się kota.
I
Tak dorobiłem się kota.
I
Komentarz usunięty przez autora
Z angolami nie ma co za dużo gadać o światopoglądzie, bo to straszne lewaki. Niemniej ja bardzo lubiłem szokować kumpli z projektu (delegacja) opowiadając im, że w Polsce mam kałasznikowa (prawda i jest legalny), nie widzę nic dziwnego w chodzeniu po ulicy z nożem i uważam, że nie powinno się dawać zasiłków ludziom którzy
Komentarz usunięty przez autora
@mathix: U mnie raczej nie ma lewaków, patrząc po ich stosunku do kluczowych spraw dla lewactwa. Z resztą wolę sięjuz z kimś pokłócić niż siedzieć jak muł i tylko przytakiwać.
@fuberutsu: Nie aspiruję do bycia brytolem, nie musze mieć akcentu jak lektor BBC, ale słownictwo wyuczone w polskiej szkole mozna sobie wsadzić w dupę jesli chodzi o
Jeśli będziesz miał okazję iść z kimś do kina, na imprezę itp. to temat do rozmowy i żartów sam się znajdzie. Nie wiem jak jest u Ciebie w pracy. Inne osoby nie żartują, nie rozmawiają między sobą??
proponuje sie przeniesc na reddita