Wpis z mikrobloga

Postawiłem 5300zł na Korwina ( ͡ ͜ʖ ͡)
W sumie 53 zakłady po 100zł.
23 zakłady po kursie 2,50 że będzie miał powyżej 5% w wyborach do sejmu w 2015 roku.
11 zakłady po kursie 2,30 że będzie miał powyżej 5% w wyborach do sejmu w 2015 roku (zmniejszony przelicznik).
11 zakłady po kursie 2,15 że będzie miał powyżej 5% w wyborach do sejmu w 2015 roku (zmniejszony przelicznik).
4 zakłady po kursie 1,65 że będzie miał powyżej 4% w wyborach do sejmu w 2015 roku.
4 zakłady po kursie 1,25 że będzie miał powyżej 3% w wyborach do sejmu w 2015 roku.

Całkowity zysk z wygranej będzie wynosił 5088,4zł ( ͡ ͜ʖ ͡)

#bukmacherka #korwin #jkm #knp #polityka #wybory
SpokojnyLudzik - Postawiłem 5300zł na Korwina (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
W sumie 53 zakłady po 100...

źródło: comment_ofXvD3igo5blxdHdyWfgsoVUdu0xLWHw.jpg

Pobierz
  • 185
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bezprzewodowyAndrzej: Przed wyborami prezydenckimi też miał dużo lajków, odsłon na YouTube itp. a głosów dostał niecałe 500 tys., to za mało żeby wejść do sejmu, no chyba że te różne operacje i inne majstersztyki zwiększyły mu znacząco elektorat.
  • Odpowiedz
@vxrd: wybory prezydenckie to zupełnie inna para kaloszy, tam zebrał prawie 21 procent Kukiz zabierając Korwinowi z dobre 4-5%... minimum. Obecnie Kukiz balansuje w granicach 4-6% i wciąż się rozpada... wyborcy którzy głosowali na Kukiza zagłosują częściowo na PIS i częściowo na Korwina. Pamiętajmy, że 80% ludzi od Brauna i Stonogi zagłosuje na Korwina bo nie zebrali podpisów więc ich wyborcy rozumieją, że głosując na nich marnują swój głos.
  • Odpowiedz
@2403: chciałem się pochwalić aby pokazać, że są ludzie, którzy w Korwina wierzą. Był tu jakiś pomarańczowy kolo, który zakładał się z ludźmi o to czy Korwin wejdzie do sejmu, on obstawiał, że nie i w pewnym sensie wyśmiewał tych którzy w Korwina wierzą... zdenerwowało mnie to... chciałem się z nim o 1000zł założyć ale stwierdziłem, że przecież jak ja wygram to on wcale nie musi mi tej kasy wypłacić
  • Odpowiedz
@WuDwaKa: jest jeszcze minimum jeden co przyjmuje zakłady na Korwina ale po postawieniu tej kwoty stwiedziłem, że wystarczy... początkowo chciałem postawić 20.000zł na to, że Korwin będzie miał powyżej 3,5% ale ten zakład dzisiaj zniknął i jak się później dowiedziałem i tak nie mógłbym postawić takiej kwoty bo kurs by się zmniejszał i gucio bym zarobił... tak czy siak dalej nie obstawiam, zobaczymy co z tego wyniknie ( ͡°
  • Odpowiedz