Aktywne Wpisy
The_Earl +210
Nowiutka elewacja wyremontowanej kamienicy (przy ul. Ks. Witolda) pobazgrana sprayem przez jakiegoś bezmózga.
Jaką karę proponowalibyście dla takiej patoli? Biorę po plusie od każdego Mirka i słucham Państwa.
#wroclaw #patologiazewsi #patologiazmiasta #wandalizm #architektura
Jaką karę proponowalibyście dla takiej patoli? Biorę po plusie od każdego Mirka i słucham Państwa.
#wroclaw #patologiazewsi #patologiazmiasta #wandalizm #architektura
źródło: 472972829_952249597000843_2268257461443263137_n (1)
Pobierz
pepepanpatryk +198
Smutne realia zakładania rodziny na wynajmie.
Swoją drogą zakładać rodzinę 2+2 nie mając własnego kąta to dość śmiała decyzja w dzisiejszych czasach.
#nieruchomosci
Swoją drogą zakładać rodzinę 2+2 nie mając własnego kąta to dość śmiała decyzja w dzisiejszych czasach.
#nieruchomosci
źródło: 1000030655
Pobierz

Mireczki, próbuje sobie modyfikować firmware do pewnego urządzenia ale natrafiłem na problem. Cały plik jest podzielony na części a one są (chyba) skompresowane. Mam dostęp do nieskompresowanego pliku ale nie wiem co to jest za metoda kompresji. I tu proszę o pomoc - czy jakiś mirek specjalista ma pomysł co to jest za algorytm? Wycinek tego pliku jest w obrazku.
źródło: comment_jbERzRhCUQFKGvEAjzkcXUSZdwLWV53f.jpg
Pobierz@korgeaux: Nie dowiesz się póki nie spróbujesz.
binwalk?@jestem_w_szoku: binwalk również jest bezradny.
Najważniejsze informacje zawsze masz w nagłówku pliku i w tym przypadku występują one do "<xml.." i w tym miejsu szukaj danych, porównaj z innymi skompresowanymi plikami, sprawdź co się zmieniło.