Wpis z mikrobloga

To jeszcze ja się wypowiem. Ban dla Derpa to śmiech na sali, może nie zawsze się z nim zgadzam, ale twierdzenie, że to troll, jest sporą przesadą, choćby z tego względu, że często pisze ciekawie. No i wrzuca sporo dobrej muzyki. Na pewno Derp ma na swoim koncie więcej mądrych wpisów niż większość użytkowników pojawiających się w gorących dyskusjach. Ja tam wolę mikro z Derpem niż beznadziejnymi "LISTA OBECNOŚCI", "KAWATIME", "DZIEŃDOBRYMIKROBY" i tak dalej. Słodkie, nudne mirko. #wykop #wypok #banujo

• 38
@ericcartman: już uargumentowałem, to niedojrzałe żeby krzyczeć wszystko co mi się nie podoba. Przykład: Wchodzi dziewczyna do sklepu, a Ty krzyczysz :

-Ale masz paskudny ryj!

-Dlaczego tak sądzisz?

-Bo mi się nie podoba

-Dziękuję Ci za konstruktywną krytykę mojej aparycji

O gustach się nie dyskutuje, można ludziom wytykać ignorancję, ale co to da? A ludzie wzajemnie (a nawet przesadnie) wymieniający się uprzejmościami nikogo nie powinni irytować. Tylko zgorzkniały człowiek mógłby
O gustach się nie dyskutuje

@JakSieNiePodobaToZdynki: Jeśli piszesz, że dzisiaj jest ładna pogoda, to dyskutujesz o gustach, bo dla kogoś słońce może być oznaką złej pogody. Zrozum, zawsze dyskutuje się o gustach. To jest podstawą każdej dyskusji. KAŻDEJ! Gust muzyczny wyrabiasz sobie poprzez słuchanie muzyki, różnorodnej muzyki. Jeśli ktoś jest zamknięty na Metallice i Queen, to logiczne, że inne zespoły będą dla niego słabe. Ale im więcej wiesz, im więcej słuchasz,
@HadronsCollidor: nie zagłębiam się w to co robił, po prostu podali prostacki przykład a ja go oceniłem na jego podstawie. Nadajesz głębszy sens trollowaniu na wykopie, którego nie ma. Rzucenie posta "Queen to gówno" (bo taki dali przykład i tak zaciekle bronili jego treści) i czekanie na reakcje nie jest walką z atencją a wręcz przeciwnie. Bana na pewno nie dostał za ideę.