Aktywne Wpisy

Moseva +2
Wiem ze to wszystko zależy od wielu czynników ale zastanawiam się ile mniej więcej trzeba trenować żeby ze zwykłego ciała wyrobić sobie takie ciało?
W sensie jak często i przez ile lat. 7 dni w tygodniu 1h biegania, 1h na silce przez 2 lata?
Docenię każde przypuszczenie :p
#mikrokoksy #rozowepaski
W sensie jak często i przez ile lat. 7 dni w tygodniu 1h biegania, 1h na silce przez 2 lata?
Docenię każde przypuszczenie :p
#mikrokoksy #rozowepaski

deafpool +205
I cyk śrubka wkręcona xD
Foto z artykułu o promocji wiertarko-wkrętarki w Biedronce xD
https://think-about pl/tania-wiertarko-wkretarka-latwo-dostepny-model-z-dobra-cena/
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #heheszki #majsterkowanie #humorobrazkowy #niebieskiepaski
Foto z artykułu o promocji wiertarko-wkrętarki w Biedronce xD
https://think-about pl/tania-wiertarko-wkretarka-latwo-dostepny-model-z-dobra-cena/
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #heheszki #majsterkowanie #humorobrazkowy #niebieskiepaski

Komentarz usunięty przez moderatora
@Adam787: pls.
CO nie zmienia faktu, że derp trollem był, ale zupełnie akceptowalnym i wręcz przyjemnym.
-Ale masz paskudny ryj!
-Dlaczego tak sądzisz?
-Bo mi się nie podoba
-Dziękuję Ci za konstruktywną krytykę mojej aparycji
O gustach się nie dyskutuje, można ludziom wytykać ignorancję, ale co to da? A ludzie wzajemnie (a nawet przesadnie) wymieniający się uprzejmościami nikogo nie powinni irytować. Tylko zgorzkniały człowiek mógłby
@JakSieNiePodobaToZdynki: Jeśli piszesz, że dzisiaj jest ładna pogoda, to dyskutujesz o gustach, bo dla kogoś słońce może być oznaką złej pogody. Zrozum, zawsze dyskutuje się o gustach. To jest podstawą każdej dyskusji. KAŻDEJ! Gust muzyczny wyrabiasz sobie poprzez słuchanie muzyki, różnorodnej muzyki. Jeśli ktoś jest zamknięty na Metallice i Queen, to logiczne, że inne zespoły będą dla niego słabe. Ale im więcej wiesz, im więcej słuchasz,