Wpis z mikrobloga

@3Xpro: nie smakuje blachą, blache przed piekarnikiem smaruje olejem, ciasto w ogóle sie nie przylepia, a to, że blacha wygląda jak wygląda to już nic z tym nie zrobie, ma ze 30 lat, nie raz cos sie na niej spiekło ;)
@drzewko94: Ja z raczej robię tak, że na spód daje około więcej sera, a na wierzch tylko pojedyncze "wiórki", żeby nie sprawiało wrażenia zapiekanki. Nie mam aktualnie dobrego zdjęcia, które by to zobrazowało
@wdowapotedlarzu: jak to jest dla Ciebie syfiata to pozdro, idz zobacz jakie maja w restauracjach to zmienisz zdanie. Jezeli blacha ma 30 lat to ma prawo tak wygladac, tego juz nie doczyscisz, w niczym to nie przeszkadza, w koncu to tylko blacha do wysokich temperatur. Juz nie udawajcie takich pedantow kuchennych bo sie osmieszacie
"A Wy co? Dalej pizza z pizzeri? Nawet mi Was nie żal ( ͡° ͜ʖ ͡°)"

"bo się ośmieszacie"


@drzewko94: widzę zadatki na testovirona, ale poćwicz jeszcze