Mirki, siedze sobie i tam myśle co by CS;GO nie odpalić bo robota już na dzisiaj praktycznie zrobiona,a tu nagle dzwoni mi telefon i jakiś numer z Francji. Odbieram, a tam gość dzwoni z zapytaniem czy nie interesowały mnie importy z Francji w ilości ok 30 sztuk na miesiąc. Dostał numer od mojego klienta który mnie polecił. ;) #bekaztransa #transport #spedycja #logistyka
@xspeditor: Kolega również zaliczył przygodę podobna, klient zadzwonił, że busy piękne że widział. Transporty z Beneluxu na UK płacone w dzień rozładunku, stawka jak za wzbogacony uran a miały być sztućce. Pojechali raz, drugi trzeci. Kierowca bardziej ostrożny na załadunek zajeżdża, i dzwoni, że to jakaś szopa dwóch koksów w audi jak dla prezydenta, dwóch w szopie i że mu to na te widelce to wcale nie wygląda. Pachnie to to
@kartofel_mocy: @tadyo: @Konkol: @Whattodo: NIe nie, to firma od której mój klient też kupuje towar także szansy wyparowania nie będzie. Wywozą z południa Francji znad morza do Polski, Niemiec, Belgii Holandii, Włochy. Towar znany no i co najważniejsze płatność 14 dni. BTW francuskie firmy wożą do IT za 1,9 EUR/km ( przez tunel ) A np do DE za 1,4 EUR/km
Jaka można mieć tutaj motywację do pracy skoro jakiś cięć będzie zarabiał tyle co ja na magazynie. Automatycznie moje chcecie do pracy są zerowe więc daje z siebie minimum. Nie warto się starać bo można dorobić się tylko garba. #pracbaza #inflacja
#bekaztransa #transport #spedycja #logistyka
BTW francuskie firmy wożą do IT za 1,9 EUR/km ( przez tunel )
A np do DE za 1,4 EUR/km
Wszystko 13,6 FTL
Zobaczymy w Pon Wt co zaoferuje.
Ile kosztuje u CIebie z FR do DE ?
Z takiej Francji to chętnie bym co przygarnął czasem :)