Zainteresował mnie kiedyś pewien przedmiot, wystawiony na licytację. Jako że zależało mi na czasie, piszę maila z propozycją cenową, przyjmijmy 500zł. Sprzedający odpisał bym wziął udział w licytacji. Tak zrobiłem, wygrałem za 300 zł ( ͡°͜ʖ͡°) Piszę z potwierdzeniem, a pan Janusz "no to tak jak się umawialiśmy, 500 zł proszę wpłacić na konto xxx" No #!$%@?, nie sądzę. Wyjaśniłem typowi jak działa allegro, ale jak to mówią mów do dupy a cie osra. Skończyło się na na obustronnym negatywie i tutaj historia mogłaby się zakończyć ale z ciekawości zajrzałem na jego profil (po jakichś 3tygodniach) a tam pozytyw od innego kupującego za ww przedmiot.
@xylorinn: ale po co coś jeszcze pisać? Jakie "potwierdzenie"? Ja po kupnie robię przelew i czekam na przesyłkę, jak już muszę pisać maila to sprzedawca prawdopodobnie dostanie negatywa za czas realizacji.
@alan11: jeslo kupuje od firm to wiadomo ze od razu po zakupie przelew. Od osob prywatnych z mala ilością komentarzy zawsze wolę się upewnić czy wszystko git
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
DOSKONALA BRUNETKA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
Zainteresował mnie kiedyś pewien przedmiot, wystawiony na licytację. Jako że zależało mi na czasie, piszę maila z propozycją cenową, przyjmijmy 500zł. Sprzedający odpisał bym wziął udział w licytacji. Tak zrobiłem, wygrałem za 300 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Piszę z potwierdzeniem, a pan Janusz "no to tak jak się umawialiśmy, 500 zł proszę wpłacić na konto xxx"
No #!$%@?, nie sądzę.
Wyjaśniłem typowi jak działa allegro, ale jak to mówią mów do dupy a cie osra. Skończyło się na na obustronnym negatywie i tutaj historia mogłaby się zakończyć ale z ciekawości zajrzałem na jego profil (po jakichś 3tygodniach) a tam pozytyw od innego kupującego za ww przedmiot.
Czuje dobrze człowiek (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#januszebiznesu #karma #bekazpodludzi #patologiazewsi