Aktywne Wpisy
tiofen +462
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
KRZYSZTOF_DZONG_UN +203
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
#neuropa #stopmowienienawisci
Po pierwsze - właśnie ty stosujesz argument wolności bardzo wybiórczo: Nikt nikomu nie zabrania pomagać uchodźcom, tak długo, jak robią to z
XD
nieźle XD
Co ja czytam xD #samozaoranie #shitwykopsays
Odsyłam Cię do słownikowej definicji
Owszem, pod warunkiem, że faktycznie są to uchodźcy. Dodatkowo państwo prawa ma taki obowiązek, jeżeli jest do tego prawnie zobowiązane, jeżeli takie prawo by nie istniało, lub dane państwo takiego prawa nie uznaje, obowiązek nie
Przesadzasz.
Rc to skrót od Remote Control czyli zdalnie sterowany, wel to Wellington stolica Nowej Zelandii.
KuźniaRCwel to kuźnia modelów zdalnie sterowanych z Nowej Zelandii z siedzibą w Wellington. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu