Wpis z mikrobloga

@badzio343: Bieber #!$%@? im typa od robienia filmow/zdjec ktory w tym momencie jest chyba najlepszy na rynku. W sumie to nie ma juz go co hejtowac, jego muzyka ktora wychodzi od roku jest juz dobra. Wystarczy wejsc na billboard i zobaczyc jaki utwor jest nr 1. W prywatnym zyciu tez juz nie ma odpalow jak kiedys
@badzio343: mutaje przeszedł, dziwne by nie przeszedl w wieku 21 lat a co do wokalu to jeden z lepszych w tym momencie. Krytycy są zgodni więc nie ma co tutaj odnośnie tego dyskutować. Tak samo statystyki i listy wskazuja że 2 ostatnie utwory to hity
@badzio343: ale wtedy nie jestes obiektywny ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na przyklad dla mnie muzyka typu metallica to dziadostwo a jak jest i ja wiem i ty wiesz. Po prostu te najlepsze rankingi wlasnie oddaja to czy jakis utwor jest hitem czy nie. A jak jakis utwor wchodzi na numer 1 w pierwszym tygodniu to jednak cos jest na rzeczy
@badzio343: jak glosuja? Przeciez numer w rankingu, akurat billboardu zalezy od sprzedazy, liczby streamingow i jakos tam z radia. W sumie cie rozumiem ze nie sluchasz tego co wiekszosc ale no bez przesady, mowic ze Bieber ma slaby wokal? Troche paradoks ze najbardziej znienawidzeni wokalisci maja najlepsze wokale np Chris Brown czy Bieber.
@badzio343: przeciez tam walili te lapki w dol same seby dla ktorych rurki sa tylko dla pedalow. Co ich sklonilo ze w ogole weszli tam? A no to ze piosenka byla takim hitem ze nawet najwiekszy debil ja znal. A ze debil nie zna angielskiego no to jak mial oceniac utwor po angielsku. Sam Bieber mowil kiedys tam u Fallona ze ten utwor to jego nawieksze osiagniecie, a to ze go
@whahazhutou: Nie jestem sebą, nie dałem łapki w dół tylko dlatego, że nie mam konta na yt ;). Znać można, ale lubić to już inna rzecz. Działało na plus, hejt wielu osobom zadziałał na dobre, innym na złe. Patrz: Michał Wiśniewski :D
@badzio343: mi glownie chodzi o to ze ten utwor 'Baby' jest dobry, ma sens, ale skierowany glownie w wiek nastolatek. A minusowali go typy po 20-30 lat ktorzy nie umieja angielskiego i jedyne co rozumieli to baby. Wystarczy wejsc tam i poczytac komentarze, wygladaja jakby je pisal 10 latek, a nie sorry to tylko typy ktorzy ledwo sie umieja przedstawic po angielsku. To tak samo jakby utwory Eminema czy Dre minusowaly
@whahazhutou: Dre minusują 10 latki, bo nie rozumieją przekazu, mają prawo, w końcu nie znają angielskiego. Równie dobrze minusowaliby też 20-30 latkowie, bo nie znają angielskiego, ale już nie mają prawa xD
Pop jest gatunkiem skierowanym właśnie w tą grupę wiekową tak BTW.
W tym utworze są dwie rzeczy, które mierżą: śpiew bliski kobiecego i brak normalnego refrenu (to jest zresztą częsty przypadek). To moja osobista opinia, nie lubię słów, które