Wpis z mikrobloga

Kto uważa, że to najwiekszy #rakcontent w sieci? Pokazuje on #logikarozowychpaskow motzno. Śledzę ten wątek długo i nadal nie przestaje mnie zadziwiać. To uczucie, gdy boisz się zakochać w takiej xD
http://f.kafeteria.pl/temat/f1/do-czego-byscie-sie-nikomu-nigdy-nie-przyznaly-p_3594538/1
#rak #rakinstant #patologiazewsi #patologiazmiasta #rozowepaski #przegryw #feels #kafeteria
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BornToFeel: spokojnie. różowe kłamią, udają kogoś kim nie są wykopowa historia z wczoraj, ba, nawet w swoje kłamstwa wierzą (bo okręciły kota ogonem w historii), więc możesz nigdy sie nie skapnąć że z taką masz do czynienia x)

choc tu akurat drastycznie. jedne mniej drugie bardziej, ale te sie przyznają do takich rzeczy bo są całkowicie anonimowe x) jeśli potrafią takie bajki tworzyć, to pomysl co wysuwa ich wyobraznia.
  • Odpowiedz
@BornToFeel:

Mojemu chłopakowi nie przyznałabym się że w okresie kiedy nie byliśmy ze sobą przespałam się z jego kolegą, a w ciągu miesiąca zaliczyłam dwóch braci... (masakra).

CO?
  • Odpowiedz
@BornToFeel:

straciłam dziewictwo w wieku 19 lat i teraz żałuje. Mogłam dużo wcześniej się wyszaleć.

I potem jak się nazwie taką kobietę K---ą to wielkie oburzenie.
  • Odpowiedz