Aktywne Wpisy
calban +1078
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
lorquu +592
#powodz No tak bo czasu było mało żeby s--------c…
#heheszki #humorobrazkowy #truestory #muzyka
Tak słucham boiler rooma, sub pop i aphex twin.
Coma - hejtu na Comę nie rozumiem w ogóle, swego czasu słuchałem ich bardzo dużo, ostatnio mniej. Mam osobiste - złe doświadczenia z Comą jako taką i Roguckim, ale nadal na tle 90% polskich zespołów są dużo lepsi, zajmuje się muzyką na codzien dużo różnej właśnie muzyki słucham i w sumie nie wiem jakimi kategoriami posługują się ludzie wrzucający na Comę. Na jakiej zasadzie np. kapele z Sub Pop są lepsze od Comy, pod jakim względem? Technicznym ? Nie. Artystycznym ? Kwestia subiektywna i indywidualna, lirycznym? Co by kto nie próbował wrzucić, NIE! Taka Nirvana ma dalece bardziej grafomańskie teksty niż te Roguckiego, ale po angielsku wszystko brzmi dobrze.
Bring me the horizon nie słuchałem i nie jaram się taką muzą więc się nie