Wpis z mikrobloga

@pitstone: Czemu mam odpowiadać na to pytanie? Poza tym raz piszesz o fałszerstwie, raz o nieprawidłowości. Z komentarzu na komentarz coraz bardziej wycofujesz się z tych głupot :)

@DiKey: Wchodziłbyś koledze w tyłek bardziej dyskretnie.
  • Odpowiedz
Ze słów o fałszowaniu się nie wycofuję.

Czemu mam odpowiadać na to pytanie?

@Luka_Wars: Bo ja ci odpowiedziałem. Jak chcesz żeby ludzie traktowali cię poważnie to też powinieneś odpowiedzieć a jak nie to zwykły troll jesteś którego nie należy karmić jak to już kolega wyżej wspomniał.
  • Odpowiedz
Ze słów o fałszowaniu się nie wycofuję.

@pitstone: To udowodnij te fałszerstwa.

Bo ja ci odpowiedziałem. Jak chcesz żeby ludzie traktowali cię poważnie to też powinieneś odpowiedzieć a jak nie to zwykły troll jesteś którego nie należy karmić jak to już kolega wyżej wspomniał.

Coś za coś? Jak w piaskownicy? xD Rozmawiamy na dany temat a ty od niego odbiegasz. To ty postawiłeś tezę o fałszowaniu.
  • Odpowiedz
@Luka_Wars: O gurwa, sam odbiegłeś od tematu z tym pytaniem o fałszowanie najdalej jak tylko było można a teraz masz do mnie pretensje. Jakbym ci na nie nie odpowiedział to też byś miał pretensje że nie odpowiadam a czepiasz się teraz mnie. Dobra, szkoda mojego czasu na tak nieogarniętęgo trolla jak ty. EOT
  • Odpowiedz
@japecznikow: Sommer w temacie:

Tutaj nie chodzi o żadne przyjmowanie uchodźców, bo ci uchodźcy przyjeżdżać do Polski nie chcą. Tu chodzi o to, że my mamy zmusić pewną grupę ludzi do pobytu u nas, żeby nie pojechali do innych krajów. Chodzi więc [...] o tworzenie obozów dla ludzi i zatrzymywanie ich siłą, znakowanie ich – bo są plany, żeby zostawiali swoje odciski palców - a potem, jeśli jeden z takich
  • Odpowiedz