Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
co myslicie o wspolpracowniku ktory zawsze ma te same ciuchy na sobie ale te same 2-3 koszulki, nie smierdzi od niego ale widac ze rzeczy sie powtarzaja
#pracbaza
──
co myslicie o wspolpracowniku ktory zawsze ma te same ciuchy na sobie ale te same 2-3 koszulki, nie smierdzi od niego ale widac ze rzeczy sie powtarzaja
#pracbaza
──
testoviron17 +228
Mordunie, on ma 73 lata, a śmieszkujemy jak coś przekręca, a my w jego wieku to z robakami nawet już pewnie nie pogadamy xD
#mecz
#mecz
Okłady z rumianku mi pomagają, ale nie chce mi się codziennie poświęcać 20min na to, leżeć bezczynnie, a efekt i tak tylko na max. kilka godzin. Kiedyś wydałem ponad 100zł na jakiś gównokrem z kolagenem, oczywiście efekty na poziomie najtańszego kremu pod oczy z apteki. Są jeszcze niby jakieś roll-ony pod oczy, ale nigdzie nie znalazłem przekonywującej opinii, więc pewnie działanie takie samo jak te wyżej.
Zawołam #rozowepaski moze tutaj są w stanie cos ciekawego poradzic
#uroda #kosmetyki #pielegnacja
@zsklbnpsk: http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/oczy/cienie-pod-oczami-objawem-choroby-na-jakie-choroby-wskazuja_41743.html
Sporo tych chorób. Zrób komplet badań :<
kremy wiele nie zrobią, bo generalnie to nie jest ciemna skóra tylko naczynia krwionośne które "przebijają" spod skóry, niemniej jednak warto zadbać o nawilżenie skóry. Szukanie odpowiedniego kremu to metoda prób i błędów, od żelu ze świetlikiem za 5 pln w aptece do kremów marek luksusowych za 200 pln za słoiczek, trza szukać.
Być może dzięki temu skóra będzie zdrowa i nie będzie aż tak bardzo prześwitywać, ale na cuda bym nie liczyła na Twoim miejscu.
Jeśli Ci to nie przeszkadza to polecam jednak zaprzyjaźnić się z korektorem, generalnie jak nie nałożysz tego szpachlą to powinno być ok. Proponuję kółeczko 4 kolorów korektorów Wibo, kosztuje 12 PLN w każdym rossmanie, a dzięki temu obczaisz jaki kolor maskuje sińce. przykładasz paluch w korektor, a potem klepiesz się pod okiem tym samym paluchem tak żeby wklepać kolor i stopić go ze skórą. I tyle. Jak zrobisz to dobrze, to nie będzie widać, trust me :) A jak nabierzesz wprawy to 30 sekund co rano i
Efekty: https://www.reddit.com/r/SkincareAddiction/comments/36qgce/two_weeks_after_vitamin_k_for_dark_circles_see_if/
@mlody_q: wtf xd haha ale pedał!!!!!!!!1
no stuleja ogromna, 190 kg martwy ciag w serii
musisz tak cholernie dbac o wyglad? jaki masz wzorzec prawdziwego mezczyzny? Jezu no nie moge tego zrozumiec. Rozumiem byc czystym, miec czyste ubrania, jakies perfumy
Ale #!$%@? sie z wloskami, kremy matujace. No Matko Przenajswietsza