Aktywne Wpisy
OVHcloud +118
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +625
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
#logo #design #grafika
w wersji powiększonej i kolorowej nie trzeba przesadnie bać się dodatkowych detali, ale mi też się to wycięcie w obiektywie nie podoba.
ja popróbował bym z jakimiś rastrami albo prostym gradientem np po ukosie
@Sienaq: ^^^TO
Przybyłem tutaj żeby napisać dokładnie to. Weź pod wagę że skoro to fotograf to logo będzie bardzo często wykorzystywane jako sygnet w postaci znaku wodnego na zdjęciach. Detale, cienkie elementy i wąskie odstępy to twój wróg!
Tak, chodzi mi też o ten
Tez robie zdjęcia i nagrywam.
Również jestem Tomek P
Komentarz usunięty przez autora
Te pierdółki po prawej stronie zostawiam bo bez nich jakoś tak pusto.
Odstępy, nawet nie wiem kiedy się rozjechały i właśnie poprawiam, to samo z odstępem pomiędzy łukami.
P troszkę skrócę ten dolny p--------k (bedzie równy wysokości stopki) ponieważ inaczej już to po prostu nie przypomina litery P.
Najbardziej jednak popracowałbym nad samym "T" wygląda to teraz dość słabo, nie koniecznie musi to rzucać się w oczy "TP" zrób to tak bardziej subtelnie, bo nie o to chodzi w tym logo,
@Caishen proszę pic rel.