Wpis z mikrobloga

Ale mnie wkurza Eurosport podczas zawodów tenisowych, nie dość, że cały dzień leci tenis, nie dość że transmisje live zachodzą na kolarstwo tak, że najczęściej puszczają tylko końcówki etapów, to jeszcze nawet powtórki wczorajszego etapu człowiek nie obejrzy bo mimo, że oficjalny program twierdzi, że na Eurosport2 o 8:31 miała być powtórka Vuelty to o 8:53 na obu kanałach nadal lecą powtórki tenisa ( ͡° ʖ̯ ͡°) Naprawdę nawet powtórek nie da się zaplanować?

#eurosport #eurosportcwel #tenis #kolarstwo #vuelta
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ukrainiec: nie interesuje mnie tenis, ale to nieistotne bo jakby było odwrotnie to może by mi to tak nie przeszkadzało, ale innym pewnie tak. To jest niestety stacja tenisowa, szkoda że kolarstwo średnio da się legalnie obejrzeć gdzie indziej.

PS. Każdemu się podoba co innego, ja nie mogłem wczoraj na żywo oglądać bo pracbaza, więc chciałem obejrzeć chociaż skrót. Proste. Natomiast fascynuje mnie, że nawet podczas transmisji nie na żywo
  • Odpowiedz
@ukrainiec: Btw. ponoć przeżywamy "renesans polskiego kolarstwa", chociaż ja bym tego tak nie nazwał, ale ważne, że Polacy osiągają mniejsze bądź większe sukcesy, a nasze "gwiazdy" tenisowe chyba po raz kolejny odpadły już na samym początku turnieju ;) Szkoda, że o ramówce w Eurosporcie niestety decyduje centrala, bo myślę, że jednak więcej polaków wolałoby oglądać kolarstwo niż cały dzień tenisa. Chociaż najlepiej jakby to było po prostu wyważone.
  • Odpowiedz