Aktywne Wpisy
przeczki +13
Pytanie do zaznajomionych z tematem. Taki pistolet będzie ok do jakiejś podstawowej obrony w razie W? Jeśli nie to dajcie jakieś propozycje co kupić bez zezwolenia #wojna
CosyGrave +1551
Daj plusa, a dowiesz się, gdzie trafisz podczas wojny z Rosją:
1. Metro w stolicy
2. Piwnica wujka foliarza
3. Bunkier pod CPK
4. Nie żyjesz
5. Baza hitlera na antarktydzie
6. Składzik na miotły Kolonki
7. Belweder Kononowicza
8. Mieszkanie Emila Czeszki
9. Jaskinia na podlasiu
10. Krypta 2137 od Vault-Tec
#ukraina #rosja #wojna #fallout #heheszki
1. Metro w stolicy
2. Piwnica wujka foliarza
3. Bunkier pod CPK
4. Nie żyjesz
5. Baza hitlera na antarktydzie
6. Składzik na miotły Kolonki
7. Belweder Kononowicza
8. Mieszkanie Emila Czeszki
9. Jaskinia na podlasiu
10. Krypta 2137 od Vault-Tec
#ukraina #rosja #wojna #fallout #heheszki
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Akurat trafiłem w ten moment, w którym gość postanowił rozstać się ze swoją kobietą. Oczywiście flaszka na rozmowie pękła.
Facet zostawił kobietę, bo jak stwierdziłem "coś tu nie pasowało". Od tamtej pory nie widziałem go kolejne 5 lat.
Pewnego dnia zadzwonił że musi się ze mną podzielić pewną diabelnie skuteczną metodą. Nie za bardzo wiedziałem o co może mu chodzić, dziwnie gadał, myślę "mlm". Jednak ustawiliśmy się w barze.
I gość zaczyna
- Pamiętasz pewnie jak rozstałem się z moją byłą.
Od tamtej pory ciągle jestem sam.
myślę - o kurde, będzie smutna gadka.
on dalej - pewnie myślisz że chce Ci się pożalić? Nawet nie wiesz o czym chcę mówić. Od 4 lat mam co miesiąc 3 kobiety.
ja?#^ - co? 3 różne kobiety w miesiącu?
Kumpel - Tak. Kluczem jest marketing.
Zaciekawiony zamieniam się w słuch - Opowiadaj.
To jego ogłoszenie w internecie:
"W każdym dniu tygodnia w mieszkaniu jest wolne łóżko dla kobiety.
Spotykamy się w jakimś punkcie orientacyjnym i idziemy na spacer. Robimy zakupy, Ty wybierasz produkty, ja z nich gotuję.
Na każdym spotkaniu jest do obejrzenia film. Wybór filmu wedle Twojej woli lub poprzez losowanie.
Śniadanie jest o 8-15. Z mieszkania wychodzi się o 9-15 "- Skończył
I co? - spytałem
Mam takich 5 spotkań tygodniowo - odparł - Każda z tych dziewczyn od momentu zobaczenia mnie jest gotowa być u mnie na noc. Same się pchają, a ja mogę być wybredny.
Zamurowało mnie - a więc... co miesiąc spotykasz się z 20 kobietami, 16 odmawiasz, z 4 nowymi spotykasz się każdego miesiąca?
Tak właśnie jest - był bardzo pewny siebie to mówiąc.
No to niezłe masz życie stary... naprawdę zazdroszczę.
- A wiesz, bo ja tak naprawdę to chciałem się pożalić - gość nagle zniknął, skurczył się i pobladł. Myślałem że ma wylew.
ale zaczął mówić: - Są 4 kobiety co miesiąc. Chodzimy na zakupy, gotuję, oglądamy film i idziemy spać. I dosłownie, bardzo dosłownie, idziemy spać. Tak już jest 4 lata. Co daje 44.
To smutne - odparłem
- i może wiem co zrobię, tylko musisz mi pomóc... - powiedział z przejęciem i jakby odrobinę odżył - kup moją kanapę! - krzyknął.
Co on plecie, naćpał się? - pomyślałem.
- Bo może i ja mam małe mieszkanie, 1 pokój i śpię z babkami w tym 1 pokoju... ale co z tego- wziął oddech i wrzasnął - JAK JA MAM 2 KANAPY!
#coolstory #tnfngf #notatkagoromadska