Wpis z mikrobloga

@Marty_Mcfly87: Sorry ale jak gościa nie stać na napisanie zwykłej kartki z numerem to raczej nie bawiłbym się 'oddać hajs' tylko policja i ściąganie z ubezpieczalni. Dużo lepiej na tym wyjdziesz. Weź pod uwagę że na czas naprawy jesteś bez samochodu przez co jesteś też stratny czasowo. Jesteś poszkodowany to możesz wypożyczyć z OC sprawcy auto z wypożyczalni na czas naprawy.
  • Odpowiedz
@absoladoo: koles pojechal dalej, widac reakcje ludzi ze sie odwracja. Jest co namniej 2 swiadkow na nagraniu, a z jednym mam kontakt. podejrzewam ze zawrocil i pojechal. Wyjazd jest tylko jeden, wiec koles musial widziec co zrobil, bo wyjezdzal ta sama droga
  • Odpowiedz
@kokus: oddac hajs chodzilo mi z ubezpieczalnie oczywiscie. Takie akcje moge robic dopiero jak go znajda, bo ta nasza policja to jest pomocna jak im sie na tacy wszystko poda, ja w 1h ogarnalem wszystko. Ciekawe jak oni daliby rade;p O aucie z wypozyczalini pomysle bo musze do domu jechac za tydzien, a bez auta nie pojad, wiec dobra opcja( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Marty_Mcfly87: Ostatnio był podobny przypadek na fb i ponoć trudno coś ugrać, ale było tylko zdjęcie (auto nie będące w ruchu nie może być sprawcą kolizji), ale ty masz nagranie więc ugrasz coś na pewno :)
  • Odpowiedz
@Marty_Mcfly87: do ufg trzeba podchodzić z dystansem, to stażyści przesyłają dane i uzupełniają bazę, są braki, błędy i literówki, a inna marka to jedynie przez to, ze jego ubezpieczalnia nie miała w systemie jego jeepa to wzieli coś obok. Może wie ze ma #!$%@?ą ubezpieczalnie więc nie chce miec z nią do czynienia i uciek xd
  • Odpowiedz
  • 1
@Marty_Mcfly87: Daliby rade, uwierz, policja moze nawet odzyskac kradziony samochod, zalezy komu ukradli. To tylko zderzak, nie beda robic dochodzenia. Dobrze zrobiles, ze to zdobyles i pozyskales swiadka, jednak nie oszukujmy sie, tylko Tobie zalezy na tym zderzaku, wiec osobiscie powinienes sie zainteresowac, a nie tylko podpisac protokol.

Propsy dla Ciebie za ogarnietosc, nagrodze Cie anegdotka.

W szalonych latach 90-tych, gdzie zdarzaly sie takie cyrki, ze raz szef policji, jakis general
  • Odpowiedz
@dejwis: heh racja, kumpel Mnie się pytał, a rej stwierdził, że policja pewnie posprawdza monitoring w okolicy w podobnych godzinach i bedzie rejestracja elegancko. Kazałem mu sie popukać w głowę i prosiłem, żeby przestał oglądać kryminalnych haha. btw. Pani w komisariacie się pytała skąd mam nagrania, bo zazwyczaj policji tylko dają:D
  • Odpowiedz
@kokus: czekam, jutro zgłaszam do ubezpieczyciela. W zasadzie to nie wiem jaki jest tok postępowania, bo pierwszy raz mam taką akcje. Jakby koleś (sprawca) był w porządku to już by auto było u mechanika, a tak stoi pod blokiem #!$%@? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz