Wpis z mikrobloga

@Utiopa: PRZYPADKOWO. Uczciwosc wymaga, zeby zachowac sie jak czlowiek. #!$%@? ja ludziom oddawalem duzo wiecej warte itemy jak mi tak wyslali, moi znajomi robili to samo. Widocznie mamy inne standardy.
@Perlo: Tu nie chodzi o standardy. Nie piszę, że typ dobrze zrobił nie zwracając Ci tych przedmiotów tylko o tym, że to Ty popełniłeś błąd. Nie powinieneś wieszać na nim psów za swój własny błąd.
@Utiopa: jasne popelnilem, chcialem mu to wynagrodzic nawet oferujac 10 kluczy za free. ale on wolal byc pazerny i zrobic z siebie #!$%@?. no i tak, wiem ze nie do konca zachowuje sie jak powinienem, ale serio nie rozumiem jak sie mozna tak zachowac
@Utiopa: No to frajerstwo trzeba tepic. A co mam mu pogratulowac jeszcze? Nie. Chce zeby dostal minus repy, bo to swiadczy o tym ze nie jest godzien zaufania i nie warto z nim robic interesow. Nie widze w tym nic zlego.
@Utiopa: Byc moze. Jestem #!$%@?, nie na klucze, serio. 25k mam w dupie, dzisiaj zarobilem wiecej na jackpocie chociazby. Jestem zly ze tacy ludzie istnieja, a jeszcze bardziej mnie #!$%@? ze wsrod mlodych ogarnietych ludzi panuje przekonanie, ze skoro gosc "w swietle regulaminu" nie zrobil nic zlego, to wszystko jest okej. Nie zycze Wam zebyscie gdzies popelnili jakis blad i taka #!$%@? to wykorzystala. I sami tez tak nie robcie, badzcie