Wpis z mikrobloga

@diananana: jest, ale nie bez powodu go polecam ( ͡º ͜ʖ͡º) z tym konkretnym nie mam doświadczenia, po prostu końcówki z otworami są fatalne - cząsteczki jedzenia się o nie zahaczają i trzeba je ręcznie ściągać aż się wszystko zmiksuje, a i tak co chwila trzeba to powtarzać. Mam akurat obie końcówki do porównania i nigdy bym nie kupiła właśnie takiej.
Poza tym porównaj sobie samo
  • Odpowiedz
@diananana: wg mnie końcówka z otworami jest lepsza, bo nie musisz jej podnosić, żeby wszystko zmiksować. A jak podnosisz, to można całą kuchnie zabryzgać. Z otworami po prostu szybciej i wygodniej miksuje, bo jest cyrkulacja cieczy między otworami. W końcówce bez tego nie ma, a co do "zahaczających się końcówek jedzenia" to tylko przy jakichś włóknistych liściach np. szpinaku, zależy co chcesz blendować, ja ogólnie polecam końcówkę z otworami, bo jest
  • Odpowiedz