Wpis z mikrobloga

Informacyjnie: będziemy zgłaszać do @Moderacja wszystkich Mirków, którzy notorycznie zakopują znaleziska za "SPAM".
Codziennie chcemy dostarczać tu ciekawostek od naszych reporterów. Nie dodajemy niechcianych treści komercyjnych, a efekt pracy dziennikarzy oraz zespołu.

Miłego dnia.

#oswiadczenie
  • 527
  • Odpowiedz
@FaktyTVN: Ale żeście se nagrabili... pa pa pa pa.

"Nie dodajemy niechcianych treści komercyjnych, a efekt pracy dziennikarzy oraz zespołu."
Jedno zaprzecza drugiemu.
  • Odpowiedz
Nie dodajemy niechcianych treści komercyjnych

@FaktyTVN: Pytanie za 100 punktów: dlaczego to Wy macie decydować o tym, co chcę, a czego nie chcę widzieć na Wykopie? A zakopywanie znalezisk, przez niczym nie powiązane ze sobą osoby, to nie jest manipulacja. Nie jesteście tu mile widziani i przyjmijcie to do wiadomości, bo aktualnie zachowujecie się jak Platforma, która przyczyn porażki dopatruje się wśród Reptilian z innej galaktyki, zamiast zrozumieć, że ludzie
  • Odpowiedz
@FaktyTVN: gratuluję osobie prowadzącej profil na wykopie znajomości jak się kończą próby zastraszania użytkowników w internecie. Na pewno osiągnięcie zamierzony efekt i jeszcze gratuluję potencjalnej gównoburzy jaka wybuchnie gdy ktoś zostanie zbanowany.
  • Odpowiedz
@FaktyTVN: Chyba niezbyt mądry ruch. Na mirko nie macie zbyt wielu zwolenników a dzięki temu wpisowi sporo osób może podchwycić temat i będzie jeszcze więcej zakopanych znalezisk. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@FaktyTVN: dodam jeszcze to, że musisz być wybitnie wielkim chamem jeśli myślisz, że jesteś w czymkolwiek lepszy od innych wykopowiczów. To, że masz możliwość używania konta firmowego nie znaczy, że masz jakieś #!$%@? przywileje. Nie zasługujecie nawet na to, żeby ty być.
  • Odpowiedz
@FaktyTVN: zgłaszam za spam bo uważam, że znaleziska to nie miejsce na ciekawostki. Chce poczytać ciekawostki to wchodzę na mirko. Nie dość ze niektóre wpisy są ciekawsze od całej waszej działalności na wykopie, to nikt mi tam nie grozi, że mnie zgłosi do moderacji.
  • Odpowiedz
@FaktyTVN:
Beka, zachowanie jak gimbus na szkolnym korytarzu próbujący zwrócić na siebie uwage radykalnym zachowaniem a gdy ktoś was weźmie pod lupe to lecicie do dyry :D
  • Odpowiedz
@FaktyTVN: wy tak na poważnie? Robicie z siebie jeszcze większych debili niż jesteście. Po co w ogole sie pchacie na wypok skoro wiadomo ze jestescie tu znienawidzeni - i moim zdaniem slusznie? Szukajcie se poklasku gdzie indziej z tym waszym pseudo-dziennikarstwem vel propaganda.

Swoja droga ciekawy test dla @Moderacja - po czyjej stronie by staneli w takim gowno-konflikcie? Po stronie uzytkownikow, ktorzy stanowia sens serwisu, czy po stronie pseudo
  • Odpowiedz