Aktywne Wpisy
ignis84 +104
Martwię się, mój stan pogarsza się z dnia na dzień. Teraz to lawinowo idzie.
Jak już pisałam doszło do złamania kompresacyjnego kręgosłupa, krąg obniżył się o 25%.
Z tego powodu doszło do obrzęku szpiku kostnego i stanu zapalnego. Coraz bardziej mnie boli i coraz bardziej nogi mi drętwieją, oprócz tego tułów mi sztywnieje, to takie uczucie jakby mój tros ktoś wsadził w gips. Czuję się, jak żywy posąg. Jestem dość mocno przestraszona,
Jak już pisałam doszło do złamania kompresacyjnego kręgosłupa, krąg obniżył się o 25%.
Z tego powodu doszło do obrzęku szpiku kostnego i stanu zapalnego. Coraz bardziej mnie boli i coraz bardziej nogi mi drętwieją, oprócz tego tułów mi sztywnieje, to takie uczucie jakby mój tros ktoś wsadził w gips. Czuję się, jak żywy posąg. Jestem dość mocno przestraszona,
Mr_Beniz +45
Wiadomo - bogate dzieciaki, fajne telefony, zapotrzebowanie na wifi, którego brak w szkole. Tak więc zakupiłem sobie nowy router, na którym stworzyłem sieć dla gości wymagającą rejestracji przes wysłanie smsa (bo jak niby dzieciak miałbym zapłacić za neta jak nie tym sposobem?).
Pomysł piękny - jeden dzieciak to odkryje, wyśle sms, net będzie śmigał, podsunie pomysł ziomeczkowi, itd, itp (dodam, że sieć nazwałem MINECRAFT ale zawsze można inaczej). Sms oczywiście za trochę ponad 12 cebulionów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Żeby było mało, za miesiąc planuję zrestartować całą sieć i wszystko od nowa - dzieciaki wyślą kolejnego smsa, its, itp.
I koło się będzie kręcić. Co o tym myślicie? Już jutro próba generalna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#januszebiznesu #internet #heheszki i chyba troszkę #oszukujo
@kamieniarz: ja Cię tylko informuję jako że już dziesięć lat sprzedaję i instaluję internet więc prawa telekomunikacyjnego nieco poznałem. Zrobisz co zechcesz obyś tylko nie musiał wspomnieć mych słów w sztumie. Jak dla mnie gra nie warta świeczki. Życzę udanego biznesu
potem też pisałem:
Pytam czy hasło czy dostęp. Czytaj ze zrozumieniem.
A ty odpisujesz:
1. dzieciak włączy się przez wifi z siecią
2. router (a właściwie hotspot) wykrywa, że połączył się użytkownik z nieznanym adresem MAC
3. router pisze: dzieciaku, wyślij SMS pod numer 9xxx, żeby mieć net
4. dzieciak wysyła SMS, w odpowiedzi dostaje kod, który wpisuje na stronie logowania do hotspota
5. hotspot dodaje adres MAC telefonu tego dzieciaka do listy adresów, które mogą korzystać z neta
fin.
W jaki sposób? Tethering działa tylko przez neta z SIM.