Wpis z mikrobloga

Jest jakaś inna metoda oprocz tabletek anty i prezerwatyw? Moj rozowy pyta sie mnie czy moze odstawic tabletki no bo, juz od pol roku jak zaczela je brać nasz zwiazek jest coraz gorszy. Czesto są klotnie, raz prawie doszlo do rozpadu itd.Ogolnie jest inna osoba, ktora poznalem na poczatku i , w ktorej sie zakochalem. Gumy za to dla mnie są aseksualne.To jak lizanie cukierka przez folijke. S--s juz nigdy nie bedzie taki sam. Jest jakas inna metoda, ktora tak nie ryje bani? #rozowepaski #antykoncepcja
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mlg20: Aha, czyli ona może rozwalać sobie organizm tabletkami, ale szanowny pan p----------y nie założy? Współczuje twojej dziewczynie takiego chłopaka.
  • Odpowiedz
@SScherzo: jeśli twoja zabawa trwa kilka minut to lepiej idz się zbadac u lekarza
@Monopson: i dobrze. Ja wspolczuje twojej matce za takiego syna któremu wydaje się, ze jest yntelygentem bialorycerzyku
  • Odpowiedz
@SScherzo: potrafisz Ty czytanie ze zrozumieniem wyniosles chociaż z gimbazy? Tutaj jest narzekanie na antykoncepcje,a nie zycie seksualne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mlg20: a Ty potrafisz? bo ja pisałam wyraźnie, że nie piszę o sobie.

narzekasz na związek, że są kłótnie, że ona się źle czuje. nie wierzę, że nie odbija się to na seksie. chyba, że s--s jest dla Ciebie ważniejszy niż to, że tak negatywnie wpływa na nią antykoncepcja hormonalna i wolisz nawet ryzykować związkiem, to wtedy długo się nie nacieszysz.

a propos - jestem płci żeńskiej. kolor pod avatarem
  • Odpowiedz
@UlfNitjsefni: To, że robią tak na zachodzie, to jakiś argument? Spirala jest niewskazana dla kobiet, które nie rodziły, ponieważ może powodować zrosty. Twierdzą tak medyczne podręczniki do ginekologii, a to, że istnieją lekarze, którzy wciskają je niezgodnie z zaleceniami - no cóż.
  • Odpowiedz
@Monopson: moga, istnieje też literatura, że hormony powoduja bezpłodność i różne inne dolegliwości. Jakby zrosty były powszechne, tak jak bezpłodność po tabletkach, to nikt by ich nie proponował.
  • Odpowiedz