Wpis z mikrobloga

Zamiast paczek granatami w nich

Czarne ścierwo

Zamiast częstować paczkami, to może lepiej poczęstować ołowiem

Brudasy wonn.

Rozstrzelać w p---u wszystkich

Czarnuchy chcą wprowadzić w Europie swoje barbarzyńskie zwyczaje - powinno się ich krótko za mordę wziąć

zrobić z nich tanią rozpałkę, a później użyć jako nawozu

Trzeba cierpieć na totalne n----------e mózgowe, żeby zgadzać się i popierać zwożenie tutaj takich imigrantów.

#mowanienawisci #ksenofobia #neuropa #4konserwy #imigranci
Ripper - > Zamiast paczek granatami w nich

Czarne ścierwo

Zamiast częstować pac...

źródło: comment_2QfjrEG12zByrGUTANCYSyN2HQ7hEoHR.jpg

Pobierz
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DamnumEmergens: @blusior_lupin: Oczywiście, lepiej by było pomóc im na miejscu w Afryce i Syrii. Obecna sytuacja jest wynikiem obojętności zachodu i to się mści. Ale niehumanitarnym jest nie przyjmowanie uchodźców, którzy już tu przyjechali. Co według Was powinno się z nimi zrobić? Zastrzelić? Odesłać, żeby zginęli w drodze powrotnej?
  • Odpowiedz
@Ripper: Niestety, ale na całym świecie były i są głód, działania wojenne i umierający bezsensownie ludzie. Czy z tego powodu należy zwozić do Europy wszystkich zagrożonych we własnych krajach? Gdybyśmy zaczęli to robić, to niewątpliwie uratowalibyśmy sporo istnień (przynajmniej w krótkiej perspektywie), ale jednocześnie zrobilibyśmy niesamowity b----l z Europy. Mam tłumaczyć, dlaczego?
Wpuszczenie tych, którzy już wyemigrowali ze swoich krajów najprawdopodobniej doprowadziłoby do kolejnej wiosny ludów, a tego chyba nie
  • Odpowiedz
@DamnumEmergens: To nie ulega wątpliwości, że napływ powinien być zatrzymany ale Ci, którzy już są w Europie wymagają pomocy. Niestety dopóki zachód nie weźmie się porządnie za ISIS, to tak to będzie wyglądać. Niech działają w Syrii, a nie budują mury tutaj.
  • Odpowiedz
@Ripper: paanie, wez mi pan z tym p----------m idz na reddit. Jezeli mam wybierac wziecie tego dziecka do Polski wraz z jego tatusiem ktory mi wpierdzieli od czasu do czasu to ja dziekuje bardzo za ten dream team.
  • Odpowiedz