Aktywne Wpisy
Lewusx +117
Dużo pytań o to czy da się kupić spodnie na takie uda?
Da się.
Pytania czy jest powodzenie u kobiet?
Jest.
Czy wyglądam jak monstrum na codzień?
Chyba nie.
Da się.
Pytania czy jest powodzenie u kobiet?
Jest.
Czy wyglądam jak monstrum na codzień?
Chyba nie.
Czy kulturystyka to kalectwo?
- Tak. 35.5% (611)
- Tak i to jak. 64.5% (1109)
EnzoMolinari +48
Nowa funkcjonalność w Volkswagenie. Powinni wprowadzić to od razu seryjnie do wszystkich aut wszytkich producentów. I tak nie może wydarzyć się nic gorszego niż jeździec bez głowy na autostradzie.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
Jest to jak zwykły scam, dostają kasę od fivera (20$) za nowych użytkowników i starają się brać wyłącznie dla siebie.
Mi deal zadziałał bez problemu około miesiąca temu, dlatego zaproponowałem go tu. Źle się czuję, dlatego że od groma Mireczków zostało oszukanych. Liczę na to, że nie pozostawimy tego bez echa. Jedyne co mi teraz przychodzi to zreportowanie ich fanpage za scam/oszustwo.
https://www.facebook.com/topcashbackUSA
#cebuladeals #topcashback #afera #promocje
Choć wiadomo, że nie każdy sobie go ustawił :)
@kaczek93: Też robiłem sobie avka w stylu Simpsonów.
@zergqq2: Masz na myśli oszustwo popełnione przez cebulaków, które – zamiast poinformować TCB o przyznaniu im zbyt wysokiej kwoty – zaczęły zakładać kolejne dziesiątki kont?
Czy jesteś może przy okazji jednym z jełopów oczekujących, że miliony przypadkowych osób (nierzadko niemających własnego mieszkania) spłacą ich kredyty mieszkaniowe?
@szatek16 sporo osób miało teź 5$ a później zablokowane konta
Chyba działają na zasadzie ambergold - na początku wszystko pięknie, zaś z czasem, po zyskaniu popularności, odcinają się od klientów i liczą zarobioną kasę.
@zergqq2: czy z postów na fb-kowym profilu topscumbag mam wnioskować, że zbanowali Ci konto?
Hi,
About a week ago, you clicked through to a cashback merchant from Top Cashback. But we don't think you completed your purchase?
1 As you are a brand new member, we just wanted to check you didn't encounter any problems or get
http://www.wykop.pl/wpis/14086479/wyslalem-ticketa-tydzien-temu-do-supportu-w-sprawi/