Wpis z mikrobloga

UWAGA Mireczki, topcashback (deal z darmową rzeczą na fiverze za 5$ + 9$ za free) zaczął całkowicie walić w panierę, wiele osób straciło na tym sporo cebulionów, coraz więcej zgłasza się do mnie Mireczków, że mają zablokowane konta (już ponad 20, jestem jednym z nich), czekają na wypłatę z paypala ponad 4 dni (wcześniej były one po max 2h), zero konkretnego odzewu od supportu, niektórym cashback zmienił w trakcie trwania promocji z 14$ na 5$ - Ci wydają się najmniej poszkodowani, niby miła firma, bo z USA a wyłożyła na nas lachę bez żadnego wytłumaczenia. Bez żadnego info zmienili promocję w trakcie jej trwania (po wpłacie kasy).

Jest to jak zwykły scam, dostają kasę od fivera (20$) za nowych użytkowników i starają się brać wyłącznie dla siebie.

Mi deal zadziałał bez problemu około miesiąca temu, dlatego zaproponowałem go tu. Źle się czuję, dlatego że od groma Mireczków zostało oszukanych. Liczę na to, że nie pozostawimy tego bez echa. Jedyne co mi teraz przychodzi to zreportowanie ich fanpage za scam/oszustwo.

https://www.facebook.com/topcashbackUSA

#cebuladeals #topcashback #afera #promocje
zergqq2 - UWAGA Mireczki, topcashback (deal z darmową rzeczą na fiverze za 5$ + 9$ za...

źródło: comment_C3zcD4N9EkfOCCUg6MjQRW9cDwDWap6u.jpg

Pobierz
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zergqq2: tylko jak walnę refunda z PP to Fiverr nie dostanie hajsiwa,czyli ten koleś co rysował mnie jako Simpsona a Topcashback pewnie po dupsku nie dostanie...czyli zostaje zrobienie im siary na FB...
  • Odpowiedz
zreportowanie ich fanpage za scam/oszustwo

@zergqq2: Masz na myśli oszustwo popełnione przez cebulaków, które – zamiast poinformować TCB o przyznaniu im zbyt wysokiej kwoty – zaczęły zakładać kolejne dziesiątki kont?

Czy jesteś może przy okazji jednym z jełopów oczekujących, że miliony przypadkowych osób (nierzadko niemających własnego mieszkania) spłacą ich kredyty mieszkaniowe?
  • Odpowiedz
@zergqq2: Generalnie nie mam do ciebie w ogóle żalu, żebyś tego źle nie odebrał ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dałem się zrobić w c---a pewnie nie ostatni raz, żałuję tylko może że nie przemyślałem wyboru zakupu- bo tego że to scam mogłem się domyśleć
  • Odpowiedz
@zergqq2: Dziś jak odbierałem avatara to coś mi się nie zgadzało bo wszędzie wyświetlało $0. Teraz zerknąłem i w earnings mam $5. Dobre i to w sumie.
  • Odpowiedz
@Mato: No ja też jeszcze nic nie mam, dostałem tylko maila:

Hi,
About a week ago, you clicked through to a cashback merchant from Top Cashback. But we don't think you completed your purchase?
1 As you are a brand new member, we just wanted to check you didn't encounter any problems or get
  • Odpowiedz