UWAGA Mireczki, topcashback (deal z darmową rzeczą na fiverze za 5$ + 9$ za free) zaczął całkowicie walić w panierę, wiele osób straciło na tym sporo cebulionów, coraz więcej zgłasza się do mnie Mireczków, że mają zablokowane konta (już ponad 20, jestem jednym z nich), czekają na wypłatę z paypala ponad 4 dni (wcześniej były one po max 2h), zero konkretnego odzewu od supportu, niektórym cashback zmienił w trakcie trwania promocji z 14$ na 5$ - Ci wydają się najmniej poszkodowani, niby miła firma, bo z USA a wyłożyła na nas lachę bez żadnego wytłumaczenia. Bez żadnego info zmienili promocję w trakcie jej trwania (po wpłacie kasy).
Jest to jak zwykły scam, dostają kasę od fivera (20$) za nowych użytkowników i starają się brać wyłącznie dla siebie.
Mi deal zadziałał bez problemu około miesiąca temu, dlatego zaproponowałem go tu. Źle się czuję, dlatego że od groma Mireczków zostało oszukanych. Liczę na to, że nie pozostawimy tego bez echa. Jedyne co mi teraz przychodzi to zreportowanie ich fanpage za scam/oszustwo.
@zergqq2: Teraz się obudzili, że to scam? Nie rozumiem, jak można wierzyć, że piramida finansowa tego typu postoi dłużej niż kilka dni/tygodni. #bekazpodludzi
zapomniałem dodać najważnieszego, kto jeszcze może niech jak najszybciej robi refund, nawet te 5$ będzie prawdopodobnie nie do odzyskania, wstrzymali całkowicie wypłaty
@zergqq2: Whatever. Nazwano mnie raz czy dwa cebulakiem na mirko, ale jakoś mi te 20 dychy nie robią, nie będę robił refund, zleceniodawca wykonał zlecenie, nie będę ruchał go w tyłek ( ͡°͜ʖ͡°)
@zergqq2: Jak już wspomniałem nie dostałem ani grosza, support też nie odpowiada. Gig gówniany, bo wziąłem random steam keys, swoją drogą na fiverrze nie ma nic w moim typie. I 21 zł poszło się j&bać...
Jest to jak zwykły scam, dostają kasę od fivera (20$) za nowych użytkowników i starają się brać wyłącznie dla siebie.
Mi deal zadziałał bez problemu około miesiąca temu, dlatego zaproponowałem go tu. Źle się czuję, dlatego że od groma Mireczków zostało oszukanych. Liczę na to, że nie pozostawimy tego bez echa. Jedyne co mi teraz przychodzi to zreportowanie ich fanpage za scam/oszustwo.
https://www.facebook.com/topcashbackUSA
#cebuladeals #topcashback #afera #promocje