Aktywne Wpisy
mk321 +5
Dobry_Gospodarz +259
Patrzę z okna na rzekę. Z budynku który był zalany do drugiego piętra w 97. Na szczęście jestem na trzecim.
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
Pierwszy raz w życiu tak mocno obudził się we mnie atawizm. 3 razy do tej pory gadalem z partnerem mojego byłego różowego paska. Za kazdym razem mój głos leci w dół i się napinam. Całkowicie podświadomie nie ma między nami kosy ani nic. Ciekawe mnie czy taką reakcja ma jakąś fachową nazwę bo chciałbym o tym poczytac. Ogarniam mechanizm pierwotny instynkt odnośnie do wtargnięcia na coś co mój wewnętrzny neandertalczyk odbiera jako swoje. Generalnie nigdy tak nie mialem nawet przy ulicznych spieciach z sebixami. I jest to dla mnie cholernie ciekawe.
#pytanie #psychologia #antropologia #socjologia
Prawda jest taka że ma z 20cm więcej ode mnie ale z drugiej z 15 lat bujam się po matach
@Panska_Skorka mam już printscreena Twojej wiadomości od dziś będzie nad łóżkiem ^^
A tak na serio, to chyba każdy ma jakiś pierwiastek atawizmu w sobie, w końcu jesteśmy zwierzętami i rządzą nami popędy (nawet jeśli tego nie chcemy i nawet, jeśli bardzo staramy się je ugłaskać i ubrać w ładne garniturki dla zachowania pozorów).
Tak jak w zwierzętach rywalizujących o samice, tak i w mężczyznach rodzi się chęć wygrania z innym samcem, a to co opisujesz
Swoją droga zabawne jest to że ją nie mam względem niej żadnych planów chce iść dalej itd dziś przyjechalem przy okazji dać jej kawałek pizzy bo studenci niedojadaja. Zabawne w tym
@Panska_Skorka: Jako osobnik który dziś doświadczył atawizmu stwierdza że nie ma nic lepszego niż usłyszeć od różowego paska on samcu alfa. Jestem chyba bardziej pierwotny niż sadzilem. Istny regres ewolucyjny.
Swoją droga jak się nazywa ewolucja w drugą stronę? Ewolucja zwrotna?
Tym razem u mnie nie było nic takiego zero tunelowania percepcji normalna mila gadka bo nie mamy nic do siebie więc mysle że to jednak więcej podświadomości niż hormonów