Wpis z mikrobloga

Kogo obstawiacie na mistrza Anglii w tym sezonie? Moim zdaniem tylko City i Chelsea sie bedzie liczylo. W City przydalby sie ktos do ataku jeszcze bo jak Aguero dostanie kontuzji to bedzie sucho u nich w ataku a Bony to nie jest poziom na mistrza Anglii
#premierleague
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KunioKun: to nie kwestia robina. Mamy chicharito ktory robi roznice ZAWSZE jak wchodzi. Lvg tego nie widzi, albo ma to w dupie i go nie wystawia. Runej nie wroci juz do bylej formy, jest za stary. Powinien isc do tylu, a chicha do przodu kosztem januzaja. Ja to wiem a lvg tego nie wie ;)
Pewnie ma inne plany rownie dobre, ale czasem ciezko mi go zrozumiec. Mimo wszystko mam
  • Odpowiedz
@KunioKun: ta a od razu united mial
milion takich okazji. zawsze mnie zastanawia jaki jest sens wyciągania takich chorych liczb, przecież obalenie tych bzdur to pestka, wiec nie widze sensu stzelac sobie w stopę.
@whahazhutou: no juz bez przesady. pokaz zawodników z takimi umiejętnościami i takim potencjałem jak u kdb, którzy mogą opuścić klub na dniach
  • Odpowiedz
@pulawiak93: Prosze kolego mi to obalić, widziałeś mecz ze sie wypowiadasz ? wyciagasz zdanie z kontekstu. Ja nie napisałem że miał milion takich akcji, kolega wyzej pisał o słabym stylu w ostatnich 3 meczach, więc mu pokazałem przewagę jaką MU miało w tamtym meczu jak cisneli zdominowali i że zabrało szcześcia. A te liczby to tylko potwierdzenie tego co było jasno widać - skąd i na co ta napinka ?na
  • Odpowiedz
jest za bardzo rozdarty nito na szpicy ni to ofensywny pomocnik.

@KunioKun: nie wiemy co lvg mu kaze grac, wiec ciezko sie odniesc. moim zdaniem jest on w wieku w ktorym wiecej sie mysli doswiadczeniem, niz instynktem, jak to mialo miejsce pare lat temu za jego najlepszej formy.

który miał naprzykład setkę i ją zmarnował

sklanialbym sie raczej ku stwierdzeniu, ze to nie chicha ja zmarnowal, a Krul pokazal sie
  • Odpowiedz
  • 0
@pulawiak93: nie znam się na tyle by mówić kogo mogą kupić bo od tego mają ludzi. Na stowke mają kogoś w razie czegoś. Kiedyś nikt by nie pomyślał że Van Persiego można wyrwac z Arsenalu czy Schweinsteigera z Bayernu
  • Odpowiedz
@whahazhutou: kogoś może i tak jednak wspomniales o kimś na poziomie kdb... ja widzę różnicę.

z tym rvp również bym powiedział, ze to nie była jakąś mega sensacja, no chyba żeby brać pod uwagę zasługi afc dla niego, jego historie w tym klubie, no i to do kogo poszedł. kibice afc byli juz niejako przyzwyczajeni do pożegnań z kluczowymi grajkami, wiec do końca nie można tego nazwać super sensacyjnym transferem
  • Odpowiedz
@KunioKun: widziałem mecz i nie było tam 20 akcji tak groźnych jak tych srok, o tym nawet nie ma co dyskutować o ile nie masz wzroku stepnia. chciałeś pokazać jak to mu wymiatal tworząc groźna akcje za akcja i dales liczbę z d--y, cala historia
  • Odpowiedz
@pulawiak93: Twierdzisz ze newcastle mialo groźniejsze akcje niz MU ? ty sobie zarty robisz ? Sroki w całych 90 min miały 2 groźne akcje, reszta kończyła się daaaaleko przed polem karnym MU. W samej końcówce mozna wyliczyć akcje mu takie jak sam na sam chicharito, 2 razy blokowane strzały prawie do pustej bramki przez Colocciniego, czy strzaly z zapola karnego carricka maty i januzaja.... Weź proszę się nie wypowiadaj na temat groźniejszych akcji jeżeli ty skrót meczu obejrzałeś.

Druga sprawa NIGDZIE nie napisałem że MU wymiata czy chciałem to udowodnić. liczby podałem nie po to, a Tobie radze nauczyć się czytać ze zrozumieniem.
z wypowiedzi wyżej ze siebie samego zacytuje napisałem do whahazhutu, który twierdził że słabo wygladali w pierwszych 3 meczach ligowych :

"które 3 ostatnie mecze ? 2 wygrane w lidze i remis ? We wszystkich grali naprawdę przyzwoicie, żeby nie powiedzieć
  • Odpowiedz
@KunioKun: człowieku piłem tylko do tego, ze uroiles sobie jakichś 20 groźnych akcji. zamiast przyznać ze to kłamstwo stworzyles w sobie tylko znany sposób jakąś irracjonalna opowiastke w której bohaterami są liczne słowa, które padły w twej bogatej wyobraźni. kontynuuj
  • Odpowiedz
@pulawiak93: Ojej czyli z liczeniem też jest problem :(

ps. w skrótach meczy ich nie znajdziesz... po za tym nie ja sobie to uroiłem źródła ogólnie dostępne to chociażby livesports i tam masz analizy meczy polecam na przyszłość :)
  • Odpowiedz
@KunioKun: dzięki za radę, mam ja gdzies;)
problemem jest ze ty za naprawdę groźny atak uważasz taki odnotowany przez jakichś internetowych statystyków, mimo tego ze napisałeś iz united czerwony miał o zgrozo 20 tak groźnych akcji jak ta z końcówki w wykonaniu srok, ja na to rozdwojenie nic nie poradzę.
niemniej życzę powodzenia, jestem pewien ze się przyda i to nie tylko w analizowaniu elementarnych faktów
  • Odpowiedz
@pulawiak93: a tak, przepraszam Tyś jest alfa i omega piłki nożnej wiesz lepiej niż jacyś tam statystycy piłkarscy zawodowo zajmujący się analizą meczy... nooo tak. To już mi wystarczy.
  • Odpowiedz
@KunioKun: trochę mi brakuje do tego miana, jednak mam taki być może rzadki dar jak zdolność własnej analizy i z tego daru zawsze korzystam, miało to również miejsce podczas meczu zjednoczonych i żaden człek, nawet posiadający zdolności erystyczne samego szopenhauera nie wmówi mi, ze czerwoni mieli aż 20 tak groźnych akcji jak castle w końcówce.

jeżeli wierzysz tak w staty odnośnie hiper groźnych ataków z livesports ze swojej strony polecam
  • Odpowiedz
@pulawiak93: Hahahahahaah... zapomniałem że trolla się nie karmi.. czarno listo

a wiesz ? na allegro nawet nie są drogie elementarze do czytania ze zrozumieniem. polecam to jak będziesz wycinał komuś kolejny raz urywek całej wypowiedzi, i trzymał się go przez następne komentarze nie umiejąc nic inteligentnego wymyślić, samemu nie zwracając na żaden argument uwagi.. Tyś jesteś najmóndrzejszy..
.
  • Odpowiedz