Aktywne Wpisy
planarize +190
Inicjatywa Stop Niszczeniu Gier Komputerowych właśnie przebiła wymagany próg w Danii, jest to piąty kraj z wymaganych siedmiu i zebrano ~340k głosów poparcia z potrzebnego miliona. :)
https://eci.ec.europa.eu/045/public/
#gry #pcmasterrace #komputery #konsole #playstation #xbox #stopkillinggames
https://eci.ec.europa.eu/045/public/
#gry #pcmasterrace #komputery #konsole #playstation #xbox #stopkillinggames
Kolanka +780
Żukosia podała dalej mojego twitta o wniosku o udzielenie informacji publicznej na temat telefonów w sekretariacie MRiT.
Teraz czuje presje żeby to dowieźć xD
#nieruchomosci
Teraz czuje presje żeby to dowieźć xD
#nieruchomosci
#premierleague
Pewnie ma inne plany rownie dobre, ale czasem ciezko mi go zrozumiec. Mimo wszystko mam
milion takich okazji. zawsze mnie zastanawia jaki jest sens wyciągania takich chorych liczb, przecież obalenie tych bzdur to pestka, wiec nie widze sensu stzelac sobie w stopę.
@whahazhutou: no juz bez przesady. pokaz zawodników z takimi umiejętnościami i takim potencjałem jak u kdb, którzy mogą opuścić klub na dniach
@KunioKun: nie wiemy co lvg mu kaze grac, wiec ciezko sie odniesc. moim zdaniem jest on w wieku w ktorym wiecej sie mysli doswiadczeniem, niz instynktem, jak to mialo miejsce pare lat temu za jego najlepszej formy.
sklanialbym sie raczej ku stwierdzeniu, ze to nie chicha ja zmarnowal, a Krul pokazal sie
z tym rvp również bym powiedział, ze to nie była jakąś mega sensacja, no chyba żeby brać pod uwagę zasługi afc dla niego, jego historie w tym klubie, no i to do kogo poszedł. kibice afc byli juz niejako przyzwyczajeni do pożegnań z kluczowymi grajkami, wiec do końca nie można tego nazwać super sensacyjnym transferem
Druga sprawa NIGDZIE nie napisałem że MU wymiata czy chciałem to udowodnić. liczby podałem nie po to, a Tobie radze nauczyć się czytać ze zrozumieniem.
z wypowiedzi wyżej ze siebie samego zacytuje napisałem do whahazhutu, który twierdził że słabo wygladali w pierwszych 3 meczach ligowych :
"które 3 ostatnie mecze ? 2 wygrane w lidze i remis ? We wszystkich grali naprawdę przyzwoicie, żeby nie powiedzieć
ps. w skrótach meczy ich nie znajdziesz... po za tym nie ja sobie to uroiłem źródła ogólnie dostępne to chociażby livesports i tam masz analizy meczy polecam na przyszłość :)
problemem jest ze ty za naprawdę groźny atak uważasz taki odnotowany przez jakichś internetowych statystyków, mimo tego ze napisałeś iz united czerwony miał o zgrozo 20 tak groźnych akcji jak ta z końcówki w wykonaniu srok, ja na to rozdwojenie nic nie poradzę.
niemniej życzę powodzenia, jestem pewien ze się przyda i to nie tylko w analizowaniu elementarnych faktów
jeżeli wierzysz tak w staty odnośnie hiper groźnych ataków z livesports ze swojej strony polecam
a wiesz ? na allegro nawet nie są drogie elementarze do czytania ze zrozumieniem. polecam to jak będziesz wycinał komuś kolejny raz urywek całej wypowiedzi, i trzymał się go przez następne komentarze nie umiejąc nic inteligentnego wymyślić, samemu nie zwracając na żaden argument uwagi.. Tyś jesteś najmóndrzejszy..
.