Aktywne Wpisy
Sajden1337 +5
#vinted kupiłem ostatnio na vinted air podsy za mniej więcej połowę cenę nowych ( zapłaciłem 500 zł ) wystawione jako niby nietrafiony prezent ale oczywiście jako oryginalne itd. Przyszły i jak się szybko okazało są to fejki. Nr seryjne na pudełku zupełnie inne od tych co wykrywa iphone. dodatkowo na pudełku piszę made in USA a nie made in China ( co za dumny Chinczyk musiał to robic ), brak oznaczeń CE
vikop-ru +337
@LeftSide: Co tak naprawdę jest złego w homoseksualizmie? Szczerze mówiąc myślałem nad tym już wielokrotnie i wciąż nie mogę dojść do tego dlaczego tyle prawaków ma o to ból dupy. Co prawda używacie tych swoich pseudo-argumentów które bardzo łatwo obalić:
"Ale homoseksualizm nie jest naturalny!" Gówno. Homoseksualizm występuje naturalnie w przyrodzie u zdecydowanej większości gatunków zwierząt i u wszystkich ssaków. Jest on czymś w zupełności normalnym, ale jeżeli nawet się o to uprzecie to większość rzeczy które używamy w dzisiejszych czasach jest nienaturalne. Golenie się jest nienaturalne, ubieranie się jest nienaturalne, używanie internetu jest nienaturalne...
"Ale jak gej to i pedofil!" Gówno. Wzięło się to zapewne z tego że większość pedofilów ma również skłonności homoseksualne, ale na pewno nie działa to na odwrót.
"Ale jeżeli z związku dwóch osób nie może być dzieci to nie powinno nazywać się to związkiem" Gówno. Jest wiele par które nie mogą posiadać dzieci ze względów medycznych, więc powinnyśmy w ogóle odebrać im prawo do bycia razem? Jeżeli nie chcę i nie będę posiadać dzieci z moją partnerką to nie mogę się wiązać?
"Ale zamknij ryj lewacka szmato" Nie.
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego? Z chęcią posłucham.
Zezwalam również na obrażanie mnie na wszelkie możliwe sposoby.
Przecież wiesz już wszystko i obaliłeś już wszystko metodą "na pewno", po co pytasz?
Są homosie i Geje. Homosie istnieli zawsze i nikt się do nich nie pruł. Geje to zwykli medialni pajace na pokaz.
Koniec tematu.
#homopropaganda #homoseksualizm #lewackalogika #lewactwo #pedalstwo
Lewicowcy opowiadają się za homoseksualistami i uważają to za naturalne i Ci sami ludzie kpią z kościoła, z kreacjonizmu, wyznając ewelucjonizm. Tak ten sam ewolucjoznim, który wyraźnie wskazuje na to, że homoseksualizm jest nienaturalny i osobniki z takich odchyleniem nie mogą mieć potomstwa. Koniec dowodu.
#lewackalogika #bekazlewactwa #4konserwy
Ja bym powiedziała, że ludzie raczej się opowiadają za równymi prawami dla wszystkich. Nikt nie lubi być wykluczany.
kek`ed
Dlaczego zatam nie domagacie się emerytur jak górnicy czy mundurówka czy immunitetów poselskich ?
Małżeństwo to nei jest widzi mi się tylko instytucja prawna między dwojgiem ludzi różnej płci fizycznej ( pisze fizycznej bo szajbusy ostatnio wymyśliły, że płeć sobie można wybrać samemu...)dająca im przywileje dlatego, że są zdolni do prokreacji. Homo para nie jest do tego zdolna dlatego nie należy się
jesteś ignorantem
Może większość lewicy kpi z instytucji kościoła, ale na pewno nie z wiary innych ludzi, co jest prywatną sprawą każdego. Również Teoria Darwina
@victorek: Czyli co jak ktoś jest bezdzietny to nie może wziąć ślubu?