Aktywne Wpisy
#czujedobrzeczlowiek
Właśnie dokonałem obywatelskiego zatrzymania pijanego kierowcy. Moja uwagę zwróciła niebezpieczna jazda kierowcy na zagranicznych blachach i zadzwoniłem na policję i kontynuowałem pościg na polecenie dyspozytora jednocześnie mówiąc gdzie jestem żeby patrol mógł zatrzymać samochód. Kilka razy na czerwonym przejechałem ale podobno nie będę mieć mandatu xD
Szczerze jestem pod wrażeniem reakcji policji bo dosłownie po 5 minutach i kilku skrzyżowaniach temat był załatwiony. Zabawę zaczęliśmy przed Zachodnim jadąc od Centrum a to miejsce to jest za metrem Płocka.
Z
Właśnie dokonałem obywatelskiego zatrzymania pijanego kierowcy. Moja uwagę zwróciła niebezpieczna jazda kierowcy na zagranicznych blachach i zadzwoniłem na policję i kontynuowałem pościg na polecenie dyspozytora jednocześnie mówiąc gdzie jestem żeby patrol mógł zatrzymać samochód. Kilka razy na czerwonym przejechałem ale podobno nie będę mieć mandatu xD
Szczerze jestem pod wrażeniem reakcji policji bo dosłownie po 5 minutach i kilku skrzyżowaniach temat był załatwiony. Zabawę zaczęliśmy przed Zachodnim jadąc od Centrum a to miejsce to jest za metrem Płocka.
Z
b_oski +11
#tinder #p0lka #madka #madki #scianaboners
Zdaję każdy punkt, ale ona nie zdaje mojego:
- masz gówniaki z innym.
Zdaję każdy punkt, ale ona nie zdaje mojego:
- masz gówniaki z innym.
@krzychocho: dzięki bardzo!
Komentarz usunięty przez autora
Myślę też, że fajnie byłoby sie po stoczni przejść, to blisko starego miasta. Wejdzcie od strony europejskiego centrum solidarności ( zelazny kloc w kolorze dojrzałej kupy ), prosto w lewo/prawo, kilka ciekawych miejsc można zobaczyć. No i niezapomnijcie odwiedzić teatru
@mlody_q: Piękne miasto - spędziłem w nim 5 lat i dużo mniej odczuwałem turystów niż w Trójmieście.
Raz, że wówczas jeździłem tramwajami (pracowałem w VW-Poznań, a mieszkałem na Winogradach), dwa, że Trójmiasto stoi w korkach dużo częściej, niż Poznań, co jest logiczne (Poznań nie ma oblężenia turystami tak jak np. Sopot, czy Gdańsk w czasie Jarmarku Dominikańskiego).
O Krakowie się nie wypowiem - bylem tam z 3 razy wieki temu.
Na "odczuwanie" turystów składa się