Mirki szukam telefonu: 1. Raczej android 2. Wyświetlacz max 5'' 3. Cienki, lekki 4. Wytrzymały 5. Lubię i jestem przyzwyczajony do Samsungów 6. Cena nie gra roli
Bardzo sobie cenię SGS2, chciałbym cieńszego, ciut większego z nowym hardwarem.
@DominaTuByla: Widzę że masz cumplu takie same potrzeby jak ja. Tak trudno dziś kupić małego i highendowego smartfona :/ Weź takiego 4,5-5,5 cal i idź z nim biegać? Albo wpakuj do małych kieszeni w garniturze ( ͡°ʖ̯͡°)
Ja bym ci chyba 735 polecał - ekran większy niż w 830 ale telefon niby mniejszy. Nadal jednak to jest jakościowo mega maszyna
@Saeglopur: Dokładnie - bieganie i garniak słabo, same here :) a jakieś pomysły jak SGS5 mini (nie wiem czy jest takie) albo 6 mini, albo jakieś inne wersje? Porównanie tych dwóch w linku.
@DominaTuByla: Od Samsunga trzymam się z daleka. Nienawidzę tego azjatyckiego designu :/ Plus miałem kiedyś od nich tablet z Andrzejem i to był koszmar ze stabilnością i późniejszym wsparciem.
@DominaTuByla: Teraz wszystko poszło w 5". Może jest wielki, ale o wiele więcej na ekranie widać + można użyć telefonu do VR (wirtualna rzeczywistość = telefon 4.7" [i chyba wyżej] + 30zł)
@DominaTuByla: Jest spoko, niemniej ja wolę mniej rdzeni, ale z większą wydajnością. Ale ten Alpha masakruje chyba tego S5mini. Na wszelki wielki - Youtube, oglądaj, czytaj oceny. I sama się utwierdź w przekonaniu ( ͡°͜ʖ͡°) Ale powinien dać radę.
@DominaTuByla: Też lubię Samsungi, mialem SGS2 i SGS3. Teraz mam Lumia 930 i jestem zadowolony. Ma swoje plusy i minusy. Jest stabilny i ma świetny aparat, ale brakuje mi paru aplikacji. Pozdro
@DominaTuByla: s6 edge+. Jezu zbocze typów od noki 620 zaraz :( s6 mam używam i śmiga super. Jakość zdjęć lepsza niż z każdej lumia łącznie z tą z 1" matryca.
1. Raczej android
2. Wyświetlacz max 5''
3. Cienki, lekki
4. Wytrzymały
5. Lubię i jestem przyzwyczajony do Samsungów
6. Cena nie gra roli
Bardzo sobie cenię SGS2, chciałbym cieńszego, ciut większego z nowym hardwarem.
#android #nokia #windowsphone #samsung #kiciochpyta #telefony
@DominaTuByla: Widzę że masz cumplu takie same potrzeby jak ja. Tak trudno dziś kupić małego i highendowego smartfona :/ Weź takiego 4,5-5,5 cal i idź z nim biegać? Albo wpakuj do małych kieszeni w garniturze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja bym ci chyba 735 polecał - ekran większy niż w 830 ale telefon niby mniejszy. Nadal jednak to jest jakościowo mega maszyna
a jakieś pomysły jak SGS5 mini (nie wiem czy jest takie) albo 6 mini, albo jakieś inne wersje? Porównanie tych dwóch w linku.
A jeśli mniejszy to wszelkie Samsungi Galaxy S* mini; S5 mini ma 4.5"
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/galaxys5mini/
Lekko za duży, ale o niewielką wartość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A Samsung Alpha?
Zobaczcie:
http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-samsung-galaxy-alpha
Spełnia wszystkie wymogi - a jeszcze jest metalowy ;)
Brak tylko kart SD
Na wszelki wielki - Youtube, oglądaj, czytaj oceny. I sama się utwierdź w przekonaniu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale powinien dać radę.
>2015
>nie srajfon