Mirki szukam telefonu: 1. Raczej android 2. Wyświetlacz max 5'' 3. Cienki, lekki 4. Wytrzymały 5. Lubię i jestem przyzwyczajony do Samsungów 6. Cena nie gra roli
Bardzo sobie cenię SGS2, chciałbym cieńszego, ciut większego z nowym hardwarem.
@Dokkblar: @kowalale: A dlaczego wolałbym nie zmieniać systemu? Bo będę musiał zakładać nowe microsoft konto / iKonto czy inne takie. Tego wolę uniknąć.
@kowalale: Bo jak mnie jakiś super przekona, to może się skuszę. I właśnie pytanie: jak to wygląda na windowsie (potrzeba konta ms / aplikacje / synch z googlowymi rzeczami)?
@Saeglopur: wyjaśniłem wyżej: Bo jak mnie jakiś super przekona, to może się skuszę. I właśnie pytanie: jak to wygląda na windowsie (potrzeba konta ms / aplikacje / synch z googlowymi rzeczami)?
jak to wygląda na windowsie (potrzeba konta ms / aplikacje / synch z googlowymi rzeczami)?
@DominaTuByla: Konto MS mieć musisz rzecz jasna i nic w tym dziwnego - to pozwoli ci móc później śledzić i blokować telefon w przypadku kradzieży/zagubienia. Dalej już o tym zapominasz jeśli jesteś silnym użytkownikiem usługo Googla - podpinasz sobie poczte, kontakty itp. itd.
@DominaTuByla: W skrócie: miałem telefon i tablet z Andrzejem. Od pewnego już czasu Windows Phone + Surface i ani nie myślę o powrocie. Teraz odkąd jest W10 sytuacja apek się silnie poprawia bo nagle deweloperzy mają dla kogo pisać.
1. Raczej android
2. Wyświetlacz max 5''
3. Cienki, lekki
4. Wytrzymały
5. Lubię i jestem przyzwyczajony do Samsungów
6. Cena nie gra roli
Bardzo sobie cenię SGS2, chciałbym cieńszego, ciut większego z nowym hardwarem.
#android #nokia #windowsphone #samsung #kiciochpyta #telefony
@wypokowy_hazardzista: tak
@sgflt: za duży i gruby
@Dokkblar: ios
A dlaczego wolałbym nie zmieniać systemu? Bo będę musiał zakładać nowe microsoft konto / iKonto czy inne takie. Tego wolę uniknąć.
Bo jak mnie jakiś super przekona, to może się skuszę. I właśnie pytanie: jak to wygląda na windowsie (potrzeba konta ms / aplikacje / synch z googlowymi rzeczami)?
A 640 za duża i za gruba
@DominaTuByla: Konto MS mieć musisz rzecz jasna i nic w tym dziwnego - to pozwoli ci móc później śledzić i blokować telefon w przypadku kradzieży/zagubienia. Dalej już o tym zapominasz jeśli jesteś silnym użytkownikiem usługo Googla - podpinasz sobie poczte, kontakty itp. itd.
Ok, a jakieś z Andkiem? Jakieś Samsungi? Nic nie ma?(╯︵╰,)