Wpis z mikrobloga

Napisałem na #elektroda posta z problemem, bo nie mogłem źle nagranej płyty wyjąć z radia samochodowego RT3 XD Oczywiście nikt mi tam nie pomógł, ale że podobnych postów bez odpowiedzi było sporo w necie, to postanowiłem opisać rozwiązanie. Jakież było moje zdziwienie, gdy się okazało, że jest to niemożliwe, ponieważ mój post został przeniesiony do kosza XD z adnotacją: Regulamin p.3.1.11, p.3.1.13. i pozamiatane, "tylko moderatorzy mogą odpowiadać w tym wątku" XD

Rozwiązanie. Skoro radio nie widzi płyty, to spróbuj mu wcisnąć drugą. Radio zgłupiało i oddało mi tamtą źle nagraną XD

#bekazelektrody #heheszki #samochody #caraudio #oswiadczenie
pogop - Napisałem na #elektroda posta z problemem, bo nie mogłem źle nagranej płyty w...

źródło: comment_LFmNZdbIbs8NNECxIBmhJSFttoyxMyNl.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pogop: zamiast usunąć temat w cholerę to zamykają a później szuka się czegoś w google, te wyrzuca milion linków do elektrody a każdy temat to samo pytanie bez odpowiedzi albo p---------e jakiegoś janusza o ortografii i wyższości moderacji nad użytkownikami
  • Odpowiedz
@pogop: temat wałkowany 1000 razy.

Zamykam, bo za chwilę wpadniemy w pętle czasoprzestrzenną: elektroda -> google -->elektroda --> google -->elektroda -> google -->elektroda -> google -->elektroda -> google -->elektroda -> google -->elektroda -> google -->elektroda -> google -->elektroda -> google -->elektroda -> google -->elektroda -> google -->elektroda -> google -->elektroda -> google -->elektroda -> google -->elektroda -> google -->elektroda -> google -->elektroda -> google -->elektroda -> google -->elektroda -> google-->
  • Odpowiedz
To jest tylko odpowiedź na poprzednią bzdurną poradę.

@elektroda: no jak mi ktoś takie rady daje, to ręce opadają - i to chyba jakiś znany i lubiany użytkownik. Niech będzie, odpiszę w tamtym wątku.
  • Odpowiedz
@pogop: Na pewno powodem jest źle nagrana? Często zdarza się, w tych produkcji Clariona, że mechanizm przeskakuje i płyta zostaje w środku. Trzeba wyjąć radio, rozebrać i ręcznie wyjąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
no jak mi ktoś takie rady daje, to ręce opadają - i to chyba jakiś znany i lubiany użytkownik.

@pogop: 2044 postów n-----ł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z czego połowa "wyłącz i włącz ponownie"
  • Odpowiedz