Aktywne Wpisy
MakaronowyStwor +88
Dziękuję Wam wykopki, że jesteście <3
Garstka która ma odrobinę oleju w głowie, pocieszała i pomagała mi w najgorszych momentach, dostarczała szczerego śmiechu i dobrego humoru, poznałem kilku - nawet IRL i było super.
A pozostałe 90% przynajmniej podbudowuje mi samoocene że jestem inteligentny na ich tle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #takaprawda
Garstka która ma odrobinę oleju w głowie, pocieszała i pomagała mi w najgorszych momentach, dostarczała szczerego śmiechu i dobrego humoru, poznałem kilku - nawet IRL i było super.
A pozostałe 90% przynajmniej podbudowuje mi samoocene że jestem inteligentny na ich tle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #takaprawda
mrocznapszczola +19
Do Polski powoli zbliża się kryzys w zatrudnieniu. Polacy myśleli że tak jak nieruchomości tak samo i ich pensje będą rosły w nieskończoność razem ze stałym kursem euro/dolar. Szkoda tylko że niektórzy nie podumali i zapomnieli skojarzyć, że Polska jest atrakcyjna dla inwestorów głównie przez tanią siłę roboczą. Wszystkie dynamiczne Arki i Beatki w pseudo korpo biurach za niedługo będą musieli przyjąć do wiadomości, że AI w połączeniu z Hindusem jest tańsze
#korwin #islam #isis #bekazprawakow
@Bzdziuch: Nie wiem czemu pytasz, sprawa jest oczywista.
@Bzdziuch: I innym, do tego nietolerancyjni wobec innych, ponadto mordują "niewiernych", a u siebie robią "raj na ziemi" jak nakazał prorok, więc to taki sam beton jak komuniści w Europie i nie tylko.
i podatki z 5 razy nizsze niz w europie
pewnie tak samo niskie jak za hitlera
@Usmiech_Niebios: Jest duża różnica między zaproszeniem kogoś, a przyjęciem. Jest ogromna różnica między terrorystą i uchodźcą. Polska przyjmuje uchodźców - nie zaprasza terrorystów z ISIS. Zostałeś zaorany.
@Kaczypawlak: Ale przynajmniej nie mają dochodowego.
@stjimmy: A po co jak moją kobietami handlować:
Wspomina Jezydka Dalia. Została dana w prezencie Czeczenowi o imieniu Ayman przez członka ISIS Abu Mustafę. Ten gwałcił ją przez trzy dni. Została wymieniona na inną dziewczynę. Została zgwałcona przez Abu Salaha i zwrócona Aymanowi. Następnie Abu Mustafa zabrał ją i więził przez miesiąc. Potem sprzedał mieszkańcowi Mosulu o imieniu Aizam,
@nietopies: Może, tak samo ty możesz być terrorystą. Czy to znaczy, że rząd ściąga świadomie terrorystów islamskich do Polski?
@Kaczypawlak: I tak lepsza cywilizacja niż nasza obecna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@stjimmy: A o której mówisz? Bo mamy obecnie dwie, w sumie niekompatybilne ze sobą.
@stjimmy: Ja się Ciebie pytam a nie jego.
@nietopies: Mówisz o zamieszkach? W Polsce dochodzi do zamieszek z powodu kiboli czy górników. Też deportować? Jest różnica między frustratem i terrorystą, który zazwyczaj działa w celu zabicia.