Aktywne Wpisy

Ryneczek +134
Dzień dobry. Przypominam, że Niemcy to naród wiecznych barbarzyńców i zbrodniarzy wojennych.
#4konserwy #iiwojnaswiatowa #dziendobry #polska
#4konserwy #iiwojnaswiatowa #dziendobry #polska

Haerbin +2
Czy jeśli mój facet wali ciągle jakieś szowinistyczne żarty ( zaczął się do mnie dobierac jak sprzątałam w kuchni dosłownie miałam ręce w zlewie i powiedziałam żeby przestał bo sprzątam to powiedział że myslal że będę się swobodnie czuć w naturalnym środowisku) mimo że mówię że mi to przeszkadza to jest brak szacunku? Czy ja przesadzam i to tylko żart?
#zwiazki #pytanie
#zwiazki #pytanie

http://hexus.net/business/news/components/85670-amd-discrete-gpu-market-share-eroded-less-20-per-cent/
AMD potrzebuje dobrych pomysłów "na wczoraj", Rebrandeon nie pomoże, a karta przetargowa w postaci HBM2 to nie na ten rok.
Równie dobrze mogli nie wydawać serii 300, wydać Fury na HBM, przepychać FreeSynca gdzie się da i zająć się resztą rozwiązań na przyszłość. Choćby co z TrueAudio? Mantle nie jest wspierany, robi za część Vulcana, a takowy przydałby się do gier na APU. Wszystko zostaje na następny
No wiesz, nakładu pracy przy zwiększaniu taktowania wielkiego nie było a sprzedaż musi się kręcić. Co by nie mówić r9 290x nie był zbyt udaną kartą z racji wysokiej temperatury i słabego chłodzenia w wersji referencyjnej. Z True Audio nie wiem - na razie martwy standard. Mantle swoje zrobiło.