Aktywne Wpisy
IdillaMZ 0
#usa duzo na temat problemow stanow Pasa Murzynow, czyli glownej koncentracji czarnych, mowi poparcie calej reszty ludnosci dla Republikanow, mimo niemal 100% poparcia, polnocnokoreanskich wynikow ludnosci czarnej dla Demokratow
źródło
#rakcontent #pis #4konserwy #neuropa #wojsko
To tylko moje zdanie. Jestem optymistycznie nastawiony do tego typu akcji bo sądzę, że nie zaszkodzi, a jeśli będzie dobrze dopracowany projekt to może i przynieść
@eovenn: eee, nie.
Wolałbym mniejszą, ale dużo lepiej wyposażoną i wyszkoloną armię, niż dużo mięsa armatniego. Nie dlatego, że boję się służby, ale dlatego, że ochotnicy będą lepiej zaangażowani i możliwe, że lepiej dbali
Teraz każdy kto ma ochotę może się dostać do woja, drzwi otwarte. Kompletnie nie rozumiem po co ludzi do tego zmuszać.
Komentarz usunięty przez autora
Gadanie, czyli nie chcesz iść do woja, rzuciłeś w internecie że byś poszedł, ale podałeś argumenty na nie. Też mam pracę, jestem aktywny i sobie zarabiam na siebie i utrzymuje.
O tym czy chce iść do woja każdy powinien decydować samemu.
Jestem ostatnim rocznikiem który miał pobór, ale z racji szkoły nie poszedłem.
Ja bym chętnie popatrzył na Ciebie piszącego test kwalifikacyjny do Mensy (i wynik tegoż), niestety obaj się nie doczekamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie jestesmy w stanie permamentnej wojny jak Izrael, ani tez nie mamy latwego dostepu do broni po za wojskiej, jak w Szwajcarii, wiec po co takie szkolenia?