Aktywne Wpisy
kamsher +31
Skala przegrywu. Jeśli dany opis dotyczy was dajecie sobie jeden punkt. Napiszcie podsumowanie w komentarzu.
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
Hopsa +10
Czym mogę pozytywnie zaskoczyć chłopaka z którym się od jakiegoś czasu spotykam?
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
link do znaleziska
http://i.imgur.com/W1kTe.png
Pozostaje jeszcze wątek #moderacja bo wczoraj na mikro dała upust swoim sympatiom i bardzo profesjonalnie i bezstronnie zajęła stanowisko w sprawie.
Patrząc na aferę lewactwa można przestać się dziwić takiemu wpisowi. Wtedy moderator mataczył i tuszował swój udział:
http://i.imgur.com/gwaBDja.png
Konsekwencje dla sprawców jak można się domyśleć były pobłażliwe (pamiętajmy, że te same osoby najgłośnie krzyczały o permach dla manipulatorów podających się za prawicę).
To tak pod refleksję i jak wspomniałem lekkie przypomnienie, dziękuję, dobranoc.
#4konserwy #moderacjacontent #lewackalogika #lewackahipokryzja
@rajet: dwa lata temu mieli skrypty i spiski a jakoś nie było ich na głównej. Wiedzą, że to nie przejdzie, wypok nie lubi czerwonych. Ich max to zakopywać niewygodne rzeczy i plusować swoje komcie na mirko. Thats it.
@zirytowana_plaszczka: tutaj nie ma zmiłuj, przegięli pałę. Mam nadzieję, że nie mieli zamiaru tego wprowdzać w życie.
Cała ta zorganizowana akcja pseudoprawicy to hańba dla normalnych konserwatystów, bany są za krótkie i nijak mają się do ciężaru popełnionych czynów, więc 4konserwy powinny być wdzięczne moderacji za łaskę, a nie czepiać się żartobliwego wpisu
@ediz4: Do permów nie nawoływała tylko neuropa tylko znaczna częśćużytkowników z lewej i prawej strony.
@arczer:
No to ja też chciałbym ci odświeżyć, że to już 3 taka większa wpadka z manipulacją treściami konserw vs 1 jedna neuropy, gdzie wtedy to również osoby z prawej strony dostały bana za to samo. Zamiast potępiać zachowania obu grup to wygląda jak wygładzanie i usprawiedliwianie konserw "ale ale neuropa też kiedyś tak robiła, więc się nic nie stało" - 2.5 roku temu. Skrypt do
@ediz4: konkretnie poprosimy. nazwiska (czyt. nicki).
no i jeden ginden nełropy nie czyni. czekam na więcej. od razu może z linkami do wypowiedzi, żebyśmy znów nad chochołem nie musieli debatować, ok?
Nie wołam bo rozmowa jak z kubkiem do kawy.
Sam sobie poszukaj. Obydwa znaleziska są pełne takich wpisów od obecnych członków neuropy. Czy 2 lata temu należeli to nie będę wnikał a Ty oczywiście
Komentarz usunięty przez autora
Ale przecież to było prawie trzy lata temu i z tego co wiem, to część użytkowników też oberwała banami, część pousuwała konta, zupełnie jak teraz. W ogóle Twoja argumentacja jest śmieszna, bo w sumie nikt nie może krytykować, jeśli kiedyś powinęła mu się noga.
@ediz4: to po co dajesz go jako przykład tego, który nawoływał?
ekhem.
to ty powinieneś obronić swoją tezę. jeśli jesteś o tym tak bardzo przekonany, to pewnie nie wziąłeś tego z kapelusza.
tym łatwiej je wskazać, c'nie?
i kim są "obecni członkowie neuropy"?