Wpis z mikrobloga

Poznałem #rozowypasek singielka, ma bardzo dużo znajomych. Niestety ciężko się z nią umówić jak coś to w tygodniu. Przeraziło mnie jednak jej stwierdzenie o tym, że weekendy ma zajęte, bo wszyscy znajomi wiedzą, że jest wtedy wolna. W tygodniu mamy za mało czasu, jeśli bym się umówił z nią na weekend to dopiero za jakieś 3 tygodnie xD pakuje ją do tymczasowego #friendzone , jak będzie chciała to sama będzie dążyć do spotkania, sama tego chce i zobaczę jej reakcje. Zawsze jak się nie odzywałem jakiś czas to ona sobie o mnie przypominała, więc to już jest coś. Fajna laska z niej ale przykładowo walka o jej czas w weekend z jej znajomymi trochę mnie demotywuje, bo różnie mogłoby być. Przynajmniej już mam jakąś opcje.
#smiercwsamotnosciniedlamnie #tfwnogf #wychodzimyzprzegrywu #podrywajzwykopem
  • 17
@brunetroll089: weekendy to czas dla znajomych z paskiem co ledwo znasz widuj sie w dni robocze lub niedziele wieczorem, tak samo jak ona bedzie chciala w weekend to mow ze umowils sie ze znajomymi, spotykaj sie tylko sam na sam nigdy razem z jej znajomymi...
@brunetroll089: No to rozumiemy, była wcześniej umówiona a zjazd i uroczystość to raczej istotne wydarzenia. Jeżeli za 3 tygodnie by coś wymyśliła i nie chciała się spotkać to bym chyba olał. Kiedyś znałem sytuację gdy pewna osoba straciła nagle wszystkich znajomych. Potem gdy już w innym środowisku nawiązywała kontakty (notabene szybko i łatwo) to nie chciała ich za wszelką cenę stracić, żeby nie było powtórki. Nie było też właśnie czasu na