Wpis z mikrobloga

Mirki ! Co się ku### dzieję z nowym pokoleniem ????!!!???

Właśnie się dowiedziałem że w moim mieście istnieje "gra" która nazywa się Zbieranie Kart polega na zbieraniu na telefonie zdjęć i filmików z dziewczynami z mojego miasta które oddają się czynnościom seksualnym ( pokazują cycki , robią komuś loda etc. ) . Większość tych lasek ma dopiero 18 lat. Niektóre wręcz same dają się nagrywać bo chcą żeby ich 'karta' weszła w obieg. Niektórzy młodsi bracia moich znajomych mają po 100 'kart' na telefonie ( 100 różnych dziewczyn ! ).

Ja się pytam : Czy naszą młodzież już totalnie popier#### ? Aż tak bardzo chcą zaistnieć/ być sławnym że są gotowi dawać dupy na lewo i prawo ?!?

Chętnie poczytam co jakiś #rozowypasek ma na ten temat do powiedzenia..

#pytanie #patologiazewsi #patologiazmiasta #gorzkiezale #boldupy #rozowepaski
  • 76
@Nie_umre_za_ciebie: No to możemy tylko domniemywać, czy taki proceder się nasila czy też nie. Na wzajemnym przekonywaniu się kończąc, bo chyba nikt nie prowadził statystyk macanych cycków za stodołą, abyśmy mogli porównać. Zresztą, już nie sam fakt takich zachowań jest przedmiotem tego wpisu, bo chyba nikt nie neguje, że takowe się zawsze gdzieś pojawiają, lecz właśnie skala i rodzaj. Wrzucenie foty by stuleje z miasta x mogły skolekcjonować fote to nie
Czy naszą młodzież już totalnie popier#### ? Aż tak bardzo chcą zaistnieć/ być sławnym że są gotowi dawać dupy na lewo i prawo ?!?

@Bazooka: @avangarda: @Bierna: @erysipelothrix jak tak lubicie narzekać na dzisiejszą młodzież to polecam poczytać jaką plagą przed wojną w Warszawie było wywalanie do śmieci i ścieków niemowląt albo "umieralnie aniołków". I to akurat są dobrze udokumentowane przypadki w policyjnych aktach.