Aktywne Wpisy
mirko_anonim +113
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chłop pracuje fizycznie, ale dostał propozycję awansu. Przejście z "fizycznego" na "umysłowego" (stanowisko kierownicze). Były pewne wymagania i warunki, które chłop spełnił po krótkim przyuczeniu.
Niestety w trakcie wprowadzania na nowe stanowisko zaczęło się pojawiać coraz więcej nowych problemów i spraw, z którymi chłop w ogóle by nie chciał mieć do czynienia. Na zasadzie "żaden awans i żadna podwyżka nie przekona mnie do tego, żeby na co dzień zajmować
Chłop pracuje fizycznie, ale dostał propozycję awansu. Przejście z "fizycznego" na "umysłowego" (stanowisko kierownicze). Były pewne wymagania i warunki, które chłop spełnił po krótkim przyuczeniu.
Niestety w trakcie wprowadzania na nowe stanowisko zaczęło się pojawiać coraz więcej nowych problemów i spraw, z którymi chłop w ogóle by nie chciał mieć do czynienia. Na zasadzie "żaden awans i żadna podwyżka nie przekona mnie do tego, żeby na co dzień zajmować
Zielonykubek +6
Jak byście zareagowali gdyby po miesiącu związku dziewczyna nagle, bez powodu zaczęłaby wam opowiadać o penisie byłego chłopaka, że był ogromny i potem miała problem przestawić się na mniejsze? I nie przestawała opowiadać mimo waszych próśb... Czy według Was takie teksty świadczą o jakimś zaburzeniu?
#zwiazki #logikarozowychpaskow
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Bardzo mi przykro, że tacy ludzie jak Truszkin (Euromajdan Warszawa) próbują usunąć z przestrzeni dialogu polsko-ukraińskiego niewygodne debaty, niewygodne wywiady i niewygodne fakty. Przyjaźń polsko-ukraińska musi być budowana na PRAWDZIE. Tutaj nie ma miejsca na kłamstwa historyczne i propagandę w stylu "Polacy są sami sobie winni, że wyrżnięto ich na Wołyniu, bo..." i tutaj sto argumentów. Tym bardziej nie ma miejsca na fałszowanie informacji dotyczących sytuacji na Ukrainie. Polacy mają prawo wiedzieć, że Ukraina stoi na skraju bankructwa, że Poroszenko przeprowadza reformy w tak wolnym tempie, że ludzie tracą nadzieję na lepsze jutro. Mają prawo wiedzieć, że na Ukrainie pojawił się poważny problem nielegalnego handlu bronią na ogromną skalę - bronią, która wyjeżdża z frontu. Mają prawo wiedzieć o setkach ukraińskich nazistów, którzy zostali uzbrojeni i przeszkoleni m.in. w pułku Azow.
Żaden ukraiński dziennikarz nie będzie mówił mi o czym mogę pisać i o czym pisać nie mogę. Jestem Polakiem, mieszkam w Polsce i polskie prawo gwarantuje mi wolność słowa. Mam nadzieję, że to się nigdy nie zmieni.
#polska #warszawa #ukraina #donbaswar
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Były admin nieistniejącego już forum Podkarpacka U-kraina
- Mieszka w Rzeszowie
- Związany z KULem i Panem Tyma
- Chodzą głosy że to ich jakiś pop, ale sam temu zaprzeczał na forum
- Typ choleryka, manipulator historyczny, bardzo nie lubi się z Isakowiczem, ogólnie dość szalony i wulgarny typ
Jak masz kogoś
Kinzerski jest anonsowany, jako mieszkający w Kijowie. Nie musi to być prawdą. Niegdyś ktoś sugerował jego powiązania z Nastią Kinzerską z pewnej ukro-fundacji z Lublina. Nie wiem, ile w tym prawdy. Otwarte posty na fb zawsze miał stonowane. W kręgach zamkniętych zaś typu Закерзоння це українська земля robił niezła antypolską grę.
@tomasz-maciejczuk: Ten cały Rey to niezła V kolumna :-) Jeszcze dojdzie do tego, że Kinzerski stanie się cenionym publicystą banderowska.pl (dla zmyły zwana niezalezna.pl).
@tomasz-maciejczuk: Pewien mój krewny jest fotoreporterem w oddziale pewnego dziennika. Gdy zaczęły się ruchy majdanowe, oczywiście pojechał z jakąś redaktorzyną do Lwowa. Ukraińskiego ni w ząb. Podobnie jak pismak. Po powrocie straszliwie zachwycony. Problem w tym, że nie zna historii, nic nie słyszał o Genocidum Atrox, Lwów to dla niego miasto ukraińskiego - a czarno-czerwone flagi owszem widział, ale