Aktywne Wpisy
Smarek37 +212
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#linux #programowanie - jakie IDE na linux żeby programować w C?
Ściągnie mi się zaraz xubuntu 14.04, chcę tam wrzucić firefox, teamspeak i jakieś IDE żeby programować w C
Mam ściągnięty linux live usb creator, da się przeprowadzić taką operację?
@Master_Xabies: vim
Na początek wystarczy prosty edytor typu Sublime Text 2 lub 3.
Ewentualnie Eclipse z dodatkiem CDT ale napisane w javie i bardziej zasobożerne
albo czysty edytor tekstu typu gedit/kate itp, bo mają kolorowanie składni, ale nie ma podpowiedzi itd.