Aktywne Wpisy
tylko_pytam +217
Wytłumaczcie mi coś. Blok z tamtego roku w jednej z centralnych dzielnicy miasta, gdzie 15k za metr. Wynajem pewnie pod 4k. I u prawie wszystkich sąsiadów na piętrze buty wystawione na korytarz. To jest jakaś nowa moda? Dla mnie to wieśniactwo. U was też tak ludzie robią? Przecież każde mieszkanie ma tam przedpokój. A może to coś specyficznego dla #wroclaw ?
#nieruchomosci #patologiazewsi #patologiazmiasta
#nieruchomosci #patologiazewsi #patologiazmiasta
spokojnyy +20
Dno tuska oraz niemieckie popychla zaczynają dorywac się do strategicznych spółek
#obajtek #tusk #4konserwy #wybory #tvpiscodzienny #tvpis #bekazlewactwa #bekazpisu #orlenuczy #orlen
#obajtek #tusk #4konserwy #wybory #tvpiscodzienny #tvpis #bekazlewactwa #bekazpisu #orlenuczy #orlen
#niepopularnaopinia #bekazpodludzi #truestory #mowiejakjest
Komentarz usunięty przez autora
@mersi: Gdyby tylko takie słowa skracali to by było jeszcze znośnie. Dałoby się rozczytać pomimo bólu oczu, ale potrafią co drg słw psć bz smgłsk to jż tg gnw się cztć nie da...
Mnie kiedys draznilo:
Nom, niom, mniom, nio, powstalo tylko po to moim zdaniem, bo "no" nie wypada mowic, jest prostackie i ma negatywny wydzwiek, taki lekcewazacy wzgledem drugiej osoby. Szczegolnie naduzywaly tego panny, ktore nie mialy nic do powiedzenia, a nie chcialy wyjsc na chamskie i potrzebowaly adoracji w postaci kilku otwartch okienek gadu gadu.
Dawno przestalem zwracac