Aktywne Wpisy
niegwynebleid +692
Zauważyliście, że w postapokaliptycznych światach nikt nie p--------a na rowerach?
Walka o samochody, benzyny, akumulatory, a jak nie ma to ubierają cichobieżki palestyńskie, ubierają plecak, który jest mniejszy i bardziej pusty niż plecak przedszkolaka wysłanego na jeden dzień na wycieczkę, i nawet czapki nie biorą.
Albo konia, jak oni nigdy obroku nie mają.
A rower jest świetny - prędkość wzrasta gwałtownie, można załadować zapasami jak konia, ominie zakorkowane miejsca, można go przenieść,
Walka o samochody, benzyny, akumulatory, a jak nie ma to ubierają cichobieżki palestyńskie, ubierają plecak, który jest mniejszy i bardziej pusty niż plecak przedszkolaka wysłanego na jeden dzień na wycieczkę, i nawet czapki nie biorą.
Albo konia, jak oni nigdy obroku nie mają.
A rower jest świetny - prędkość wzrasta gwałtownie, można załadować zapasami jak konia, ominie zakorkowane miejsca, można go przenieść,
Kunszt +129
- Ale co wodę?
- Jak to co. Wodę.
- Ale co wodę.
- Chcę.
- Może jakieś poproszę?
Chwila milczenia. Wiedziałam, ze jak nie poprosi to gowniarzowi nie sprzedam.
- Poproszę.
- Prosze.
Dziękuje już nie usłyszałam. Nie ma co wymagać za dużo. Jeszcze sie mu system przegrzeje.
Nie mija dziesięć minut idzie jego jakaś kolezaneczka, która wszystko słyszała wcześniej.
- Poproszę wodę.
Czuję się wygrana.
#wygryw
No właśnie jesteś i za to dostajesz pieniądze.
Np. dawaj mi tą wodę albo coś w tym stylu ;)
@Kotastrofa:
No powodzenia jak trafisz jakiegoś gówniarza co jego brat czy tatuś jest prawnikiem :D
Zgodnie z brzmieniem przepisu art. 135 Kodeksu wykroczeń (k.w.) kto, zajmując się sprzedażą towarów w przedsiębiorstwie handlu detalicznego lub w przedsiębiorstwie gastronomicznym, ukrywa przed nabywcą towar przeznaczony do sprzedaży lub umyślnie, bez uzasadnionej przyczyny, odmawia sprzedaży takiego towaru, podlega karze grzywny.
Jak przychodzą tacy, jak wy, którzy burczą pod nosem i błędnie przekonani o swojej wyższości mówicie do nich "woda", zamiast p----------o "poproszę wodę", niejednokrotnie p-------------c się o głupoty, to nic dziwnego, że człowiek na kasie nie wytrzymuje i siedzi resztę dnia w-------y.
@semperfidelis: to pożycz sobie do @bahmat: bo on już lodzika obrobił jak widać na obrazku ;)
@ethics: Wystarczy, że będziesz się zachowywał, jak człowiek. Ale to typowe wśród Polaków - wyżej sra, niż dupę ma.