Aktywne Wpisy
Szychasekk +173
#tinder
Coraz mocniejsze te baby na tinderze, dzieciaka mi już zrobili to teraz masz mi ogarnąć dom, bo ja pracuje w drogerii i mam #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Coraz mocniejsze te baby na tinderze, dzieciaka mi już zrobili to teraz masz mi ogarnąć dom, bo ja pracuje w drogerii i mam #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pan_Janusz +70
Podobno PIS rozważa zmianę nazwy partii. Środowisko Morawieckiego chce żeby nazywali się Biało-Czerwoni xDD
Macie może jakieś swoje propozycje?
#sejm #bekazpisu #bekazprawakow
Macie może jakieś swoje propozycje?
#sejm #bekazpisu #bekazprawakow
- Ale co wodę?
- Jak to co. Wodę.
- Ale co wodę.
- Chcę.
- Może jakieś poproszę?
Chwila milczenia. Wiedziałam, ze jak nie poprosi to gowniarzowi nie sprzedam.
- Poproszę.
- Prosze.
Dziękuje już nie usłyszałam. Nie ma co wymagać za dużo. Jeszcze sie mu system przegrzeje.
Nie mija dziesięć minut idzie jego jakaś kolezaneczka, która wszystko słyszała wcześniej.
- Poproszę wodę.
Czuję się wygrana.
#wygryw
Komentarz usunięty przez moderatora
Właśnie tak sobie wyobrażam wszystkich mecenasów kultury i kustoszów dobrego wychowania w komentarzach "#!$%@? gdzie curwa wasza kultura #!$%@?". I to jeszcze różowy pasek (ʘ‿ʘ)
@Kotastrofa: naprawdę uważasz "ale co wodę?" za dobrą lekcje kultury? już sam zwrot jest równie lakoniczny i pozbawiony uprzejmości jak "wodę", więc wieje mocno hipokryzją, a założę się też że nie został wypowiedziany uprzejmym tonem.
Proszę o usunięcie konta xD
A jak gowniak miał poniżej 13 lat? :) Poza tym martwy przepis, obowiązek meldunku też jest i co z tego?
Ech, takiego festiwalu #!$%@? jak w pierwszych komentarzach dawno nie