Wpis z mikrobloga

Mircy
Janusze są wszędzie!
Wracając wczoraj (#chwalesie) z wakacji wylądowaliśmy w Katowicach.
Oczywiście pomijając już klaskanie w samolocie jak by pilot zrobił jakąś sztuczkę lądując to oczywiscie samolot jeszcze dobrze sie nie zatrzymal, a nawet jeszcze hamował ale #januszewakacji i #januszelotnictwa wstali i czekali az pierwsi wysiądą z aeroplanu.
I tak stali przez pół godziny bo był problem z podstawieniem schodów, ale #janusze z #grazynami i swoimi wrzeszczacymi #karynami i #sebixami stali i komentowali ze juz wylądowalismy ze juz chco do domu, ze nawet w #grecja ludzie bardziej robotni.
I ustawianie sie po bagaz przy samym poczatku tasmy.. Jak by to ku#%a coś im dało..

#n-----------------w
#polskajanuszamistoi
#kaskaniewsamolocie
nie wiem czy #oswiadczenie
matess - Mircy
Janusze są wszędzie!
Wracając wczoraj (#chwalesie) z wakacji wylądowal...

źródło: comment_ctNcd1CbrlDxE8iLD8B7dkMm1wdDmqLX.jpg

Pobierz
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@matess: Było nawet AMA. z pilotem samolotu który powiedział że w niczym nie przeszkadza i jest to nawet miłe... Zawsze jak mam kontakt z kimś kto mnie obsługuje np. Jadąc taksówką, lecąc samolotem czy przy pobycie u fryzjera. Dziękuję i co to za problem?
  • Odpowiedz
@matess: Latam tylko Lufthansą i podróżni nigdy nie klaszczą. Przesiądź się ze swojej Cebula Airlines na taką, którą podróżują prawdziwi ludzie sukcesu, a problem zniknie.
  • Odpowiedz
@matess: Najgorsi sa ludzie którzy usłyszą, że BOARDING JES i lecą się ustawiać w kolejce, mając każdy miejsce na bilecie. Ale c--j, takie nasze przyzwyczajenia, nawet sam wylatujac w środę obserwowałem stojący przez godzinę opóźnienia tłum ludzi, siedząc i słuchając muzyki.
  • Odpowiedz
@matess: Przecież nie tylko Polacy klaszczą po udanym lądowaniu. Co widzisz w tym złego tak dokładnie ? Jeśli ktoś chce podziękować dla pilota to czemu nie ? Wyobrażasz sobie 200 osób, którzy podchodzą i dziękują osobiście za dobry lot ?
To samo ze wstawaniem i ustawianiem się w kolejce do wyjścia. Dużo osób starszych tak robi. Nie mam pojęcia dlaczego, ale tak już jest. Przestań myśleć o Polakach jak o
  • Odpowiedz