Aktywne Wpisy
ataeB +31
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +231
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Janusze są wszędzie!
Wracając wczoraj (#chwalesie) z wakacji wylądowaliśmy w Katowicach.
Oczywiście pomijając już klaskanie w samolocie jak by pilot zrobił jakąś sztuczkę lądując to oczywiscie samolot jeszcze dobrze sie nie zatrzymal, a nawet jeszcze hamował ale #januszewakacji i #januszelotnictwa wstali i czekali az pierwsi wysiądą z aeroplanu.
I tak stali przez pół godziny bo był problem z podstawieniem schodów, ale #janusze z #grazynami i swoimi wrzeszczacymi #karynami i #sebixami stali i komentowali ze juz wylądowalismy ze juz chco do domu, ze nawet w #grecja ludzie bardziej robotni.
I ustawianie sie po bagaz przy samym poczatku tasmy.. Jak by to ku#%a coś im dało..
#n-----------------w
#polskajanuszamistoi
#kaskaniewsamolocie
nie wiem czy #oswiadczenie
Komentarz usunięty przez autora
To samo ze wstawaniem i ustawianiem się w kolejce do wyjścia. Dużo osób starszych tak robi. Nie mam pojęcia dlaczego, ale tak już jest. Przestań myśleć o Polakach jak o