Aktywne Wpisy
Bananek2 +264
Kobieta Schrödingera pięknie ujawnia się w aferze z Gargamelem xD
Biedna wykorzystywana dziewczynka, która jest zbyt niedojrzała by zadawać się z 25 letnim simpem i to jest z jego strony pedofilia, bo powinien poszukać dla siebie starszej, a nie spotykać się z taką biedną niedojrzałą, która nie rozumie świata, za to ta sama dziewczyna jest wystarczająco dojrzała by zostać striptizerką w klubie gogo i zarabiać na onlyfansie, bo jest silną niezależną kobietą
Biedna wykorzystywana dziewczynka, która jest zbyt niedojrzała by zadawać się z 25 letnim simpem i to jest z jego strony pedofilia, bo powinien poszukać dla siebie starszej, a nie spotykać się z taką biedną niedojrzałą, która nie rozumie świata, za to ta sama dziewczyna jest wystarczająco dojrzała by zostać striptizerką w klubie gogo i zarabiać na onlyfansie, bo jest silną niezależną kobietą
aroaro1993 +2
Od kilku lat mieszkam w Holandii i wciąż nie mogę pojąć jak to jest, że opieka zdrowotna w tym kraju jest tak wysoko oceniana w większości rankingów, a jak idziesz do lekarza rodzinnego to na wszystko jest przepisywany paracetamol ¯_(ツ)_/¯ mógłby mi to ktoś wyjaśnić? Mam znajomych którzy się wynoszą z tego kraju po kilku latach mieszkania tutaj właśnie przez opiekę zdrowotną.
#holandia #zdrowie #lekarz
#holandia #zdrowie #lekarz
Cecil?
Poza tym jak to ma motywować? "Ooo cholera, muszę sobie postawić jakieś wyzwanie, bo umrę mentalnie"
TAK LUB NIE
KURA LUB JAJO
LADNY, BRZYDKI
SILNY, SLABY
Ci, którym życie się zdarza
Ci, którzy życie tworzą
A to jest różnica